Afvallen

Krijg de regie op je eetgedrag èn geniet van lekker eten zonder schuldgevoel

10 wekenpakket

Je gaat met behulp van mijn coaching op een gezonde manier afvallen en je vitaler voelen met gezond èn gewoon lekker eten; zonder intensief sporten, (crash)dieet, shakes of pillen.

De unieke combinatie van inzicht in je eigen eetpatroon èn intensieve coaching bij je gedragsverandering, gericht op jouw persoonlijke doelen, helpt jou om blijvend af te vallen.

Blijvend afvallen: zo kun jij het ook!

afvallen

Vergroot je kennis en inzichten

Je krijgt verhelderende inzichten en kennis over wat voor jou een gezond eetpatroon is:

Je weet dus niet alleen wat je kunt veranderen, maar ook waarom dat een goed idee is. Zodat jij zèlf kunt bepalen welke veranderingen in je eetpatroon voor jou belangrijk zijn om je doelen te halen. Zodat je onafhankelijk wordt van welk dieetadvies dan ook.

We gebruiken een online eetdagboek, waarmee de samenstelling van je voeding duidelijk en compleet in kaart wordt gebracht. Het dagboek wordt gebruikt bij het samenstellen van de voedingsadviezen. Èn geeft jou inzicht in de samenstelling van je voeding, zodat je op basis daarvan keuzes voor verandering kunt maken. 

Mijn adviezen zijn gebaseerd op de richtlijnen van de Gezondheidsraad.

Geschikt voor meerdere situaties

Al meerdere pogingen gedaan?

Je hebt al verschillende pogingen tot afvallen gedaan. Tot nu toe heeft dat alleen tijdelijk effect gehad. Na het afvallen verviel je in oude gewoontes. Je wil nu weten hoe je je gedrag kunt aanpassen, zodat je wel blijvend gaat afvallen.

Laatste kilo's gaan er niet af?

Je bent al succesvol een aantal kilo’s afgevallen, maar het lukt je niet om verder af te vallen. Je wilt weten hoe je je eetpatroon verder kunt verbeteren, zodat ook de laatste kilo’s eraf gaan.

Je wil graag fitter worden?

Omdat voeding daarvoor een belangrijke basis is, wil je meer kennis over hoe je je voeding gezonder kunt maken, op een manier die bij jou past. Hoewel je graag fitter wilt worden, vind je het in de praktijk vaak lastig om de goede keuzes te maken. Je wil dus weten hoe je het in de praktijk voor elkaar krijgt om ook ècht gezonder te gaan eten.

Blijvende verandering

Om op basis van de kennis en inzichten die je meekrijgt je gewoontes blijvend aan te kunnen passen, wordt je intensief gecoacht bij je gedragsverandering met ACT-gedragscoaching:

Gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn!

Je krijgt een handige map, met alle informatie overzichtelijk bij elkaar. Afhankelijk van wat bij jou speelt en waar je behoefte aan hebt, krijg je extra informatie en/of oefeningen die je helpen je doel te bereiken.

Kies voor blijvend afvallen met het

10 wekenpakket

Individueel pakket

Meest gekozen !

€379,50

330,-

Duo pakket

Motiveer elkaar !

€313,50 p.p.

288,75

Per persoon

Module "Fit door Zelfwaardering" (+€165 p.p.)

Per persoon: Optionele extra module

Telt niet mee voor je eigen risico

Vergoeding via je verzekering

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt de kosten van een consult door een gewichtsconsulent die is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Omdat je vergoeding krijgt vanuit de aanvullende polis, hoef je geen eigen risico te betalen.

Ben je benieuwd hoeveel jouw verzekeraar vergoedt, of wil je weten welke zorgverzekeringen je moet overwegen? Bekijk het overzicht van vergoedingen op de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

Gewichtsconsulent Leidsche Rijn

De erkende gewichtsconsulent in Utrecht

Ook online consulten

 • Zowel online consulten als face-to-face consulten!
 • De keuze is flexibel: je kan op elk moment kiezen voor een face-to-face of online consult

Beoordelingen

Klantervaringen

Rated 5 out of 5
oktober 22, 2021

Na jarenlang worstelen met overgewicht en volgen van diëten, vond ik begin dit jaar Gewichtsconsulent Leidse Rijn. Ik had me voorgenomen dat dit echt het laatste zou zijn dat ik ging proberen om een gezond gewicht te hebben en houden.
Het was wel even wat anders bij Esther dan bij het volgen alle andere dieeten. Het is een ontdekkingsreis geworden naar wie ik ben en wat ik voor ogen heb. Fantastisch om er achter te komen dat alleen diëten niet helpt, maar dat de rust en keuzes van mezelf veel meer helpen. Gewichtsverlies gaat nu bijna vanzelf.
Nu het traject bij Esther is afgelopen ben ik een ander mens die zich goed voelt en bewust kiest wat ze eet. En wat ook fijn is…. nu genieten van een kleine traktatie…..

Nettie
4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 beoordelingen)
Uitstekend86%
Goed14%
Voldoende0%
Matig0%
Slecht0%

Begin vandaag en maak een gratis afspraak!

  Neem gratis èn vrijblijvend contact op via email, telefoon of het onderstaande formulier. Ik beantwoord je vragen graag terwijl we kennismaken, je zit nergens aan vast.

  Ik heb interesse in

  Gratis kennismaken individueelGratis kennismaken duo-pakketIk heb een andere vraag

  Gewichtsconsulent Leidsche Rijn
  Koldijksterraklaan 210
  3544 PP Utrecht
  info@gewichtsconsulent-leidscherijn.nl
  06-45925991