Afvallen

Krijg de regie op je eetgedrag èn geniet van lekker eten zonder schuldgevoel

10 wekenpakket

Je gaat met behulp van mijn coaching op een gezonde manier afvallen en je vitaler voelen met gezond èn gewoon lekker eten; zonder intensief sporten, (crash)dieet, shakes of pillen.

De unieke combinatie van inzicht in je eigen eetpatroon èn intensieve coaching bij je gedragsverandering, gericht op jouw persoonlijke doelen, helpt jou om blijvend af te vallen.

Blijvend afvallen: zo kun jij het ook!

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 beoordelingen)
afvallen

Vergroot je kennis en inzichten

Je krijgt verhelderende inzichten en kennis over wat voor jou een gezond eetpatroon is:

Je weet dus niet alleen wat je kunt veranderen, maar ook waarom dat een goed idee is. Zodat jij zèlf kunt bepalen welke veranderingen in je eetpatroon voor jou belangrijk zijn om je doelen te halen. Zodat je onafhankelijk wordt van welk dieetadvies dan ook.

We gebruiken een online eetdagboek, waarmee de samenstelling van je voeding duidelijk en compleet in kaart wordt gebracht. Het dagboek wordt gebruikt bij het samenstellen van de voedingsadviezen. Èn geeft jou inzicht in de samenstelling van je voeding, zodat je op basis daarvan keuzes voor verandering kunt maken. 

Mijn adviezen zijn gebaseerd op de richtlijnen van de Gezondheidsraad.

Gewichtsconsulent Leidsche Rijn – Utrecht
4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 beoordelingen)

Geschikt voor meerdere situaties

Al meerdere pogingen gedaan?

Je hebt al verschillende pogingen tot afvallen gedaan. Tot nu toe heeft dat alleen tijdelijk effect gehad. Na het afvallen verviel je in oude gewoontes. Je wil nu weten hoe je je gedrag kunt aanpassen, zodat je wel blijvend gaat afvallen.

Laatste kilo's gaan er niet af?

Je bent al succesvol een aantal kilo’s afgevallen, maar het lukt je niet om verder af te vallen. Je wilt weten hoe je je eetpatroon verder kunt verbeteren, zodat ook de laatste kilo’s eraf gaan.

Je wil graag fitter worden?

Omdat voeding daarvoor een belangrijke basis is, wil je meer kennis over hoe je je voeding gezonder kunt maken, op een manier die bij jou past. Hoewel je graag fitter wilt worden, vind je het in de praktijk vaak lastig om de goede keuzes te maken. Je wil dus weten hoe je het in de praktijk voor elkaar krijgt om ook ècht gezonder te gaan eten.

Blijvende verandering

Om op basis van de kennis en inzichten die je meekrijgt je gewoontes blijvend aan te kunnen passen, wordt je intensief gecoacht bij je gedragsverandering met ACT-gedragscoaching:

Gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn!

Je krijgt een handige map, met alle informatie overzichtelijk bij elkaar. Afhankelijk van wat bij jou speelt en waar je behoefte aan hebt, krijg je extra informatie en/of oefeningen die je helpen je doel te bereiken.

Kies voor blijvend afvallen met het

10 wekenpakket

Individueel pakket

Meest gekozen !

€379,50

330,-

Duo pakket

Motiveer elkaar !

€313,50 p.p.

288,75

Per persoon

Telt niet mee voor je eigen risico

Tot 100% vergoed door je zorg­verzekering

Met uitzondering van de module “Fit door Zelfwaardering” vergoedt een groot aantal zorgverzekeraars de kosten van een consult door een gewichtsconsulent die is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Omdat je vergoeding krijgt vanuit de aanvullende polis, hoef je geen eigen risico te betalen.

Ben je benieuwd hoeveel jouw verzekeraar vergoedt, of wil je weten welke zorgverzekeringen je moet overwegen? Bekijk het overzicht van vergoedingen op de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

Gewichtsconsulent Leidsche Rijn

De erkende gewichtsconsulent in Utrecht

Ook online consulten

 • Zowel online consulten als face-to-face consulten!
 • De keuze is flexibel: je kan op elk moment kiezen voor een face-to-face of online consult

Beoordelingen

Klantervaringen

Rated 5 out of 5
mei 20, 2022

Ik ben heel tevreden over de aanpak van Esther: ze geeft voedingsadvies op maat, zodat je weet wat je het beste kan eten en hoeveel. Daarnaast hebben we gefocust op het veranderen van mijn eetgedrag en het koppelen van mijn gedrag aan mijn waarden. Dit is echt een lange termijnaanpak! Ik ga verder op de goede weg en ben gewapend met kennis, tools en oefeningen. Dank je wel!

Dorien
4.9
Rated 4.9 out of 5
Uitstekend87%
Goed13%
Voldoende0%
Matig0%
Slecht0%

Begin vandaag en maak een gratis afspraak!

  Neem contact op via email, telefoon of het onderstaande formulier voor een volledig gratis èn vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik licht mijn aanpak toe en beantwoord je vragen graag terwijl we kennismaken, je zit dus nog nergens aan vast.

  Ik heb interesse in

  Gratis kennismaken individueelGratis kennismaken duo-pakketIk heb een andere vraag

  Gewichtsconsulent Leidsche Rijn
  Koldijksterraklaan 210
  3544 PP Utrecht
  info@gewichtsconsulent-leidscherijn.nl
  06-45925991