Reviews

Reviews van klanten die zijn afgevallen met de coaching van Gewichtsconsulent Leidsche Rijn.
Ze hebben allemaal gekozen voor blijvend gewichtsverlies met gewoon gezond èn lekker eten (uit de supermarkt), op een manier die bij hun leven past.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht
Average rating:  
 52 reviews
by Karin on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Veel geleerd op het gebied van voeding en mijn eigen denkwijze hierin. Ik ben bewuster gaan koken en grotendeels afgestapt van de kant en klare zakjes. Ik ben er nog niet maar dankzij Esther haar adviezen ben op ik op de goede weg!

Dank je wel Esther!

by Pim on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Dankbaar - eerlijk - resultaat; dit zijn de eerste woorden die in mijn opkomen.


Iemand die je helpt, luistert en aan jou de keus laat wat je wil bereiken. Ik was blij dat ik geen dieet ging volgen. Ik moest gewoon slimmer om gaan met mijn eigen handelen en neigingen. Door bewuster te worden van mijn eigen gedrag en zelf mijn keuzes kon maken is het mij gelukt om gezonder en fitter te leven. Ik ben Esther dankbaar voor het afgelopen jaar.

by Judith on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Goede begeleiding en informatie over voedingskeuze gekregen van Esther! Veel geleerd over mijn eigen eetpatronen en eetbehoeftes door samen mijn eetgedrag te analyseren!

Met resultaat op de weegschaal!

by Elizabeth Kocovic on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Fijne samenwerking en erg veel geleerd van Esther wat voeding betreft. Ze weet meteen de kern van het probleem te vinden en komt met goede adviezen en tips. Blij dat ik dit traject heb gevolgd bij haar.

by Merel on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Deze zomer heb ik een traject bij Esther gevolgd omdat het me zelf niet lukte mijn zwangerschapskilo’s te verliezen, tenzij ik een uitputtend crashdieet volgde die ik niet volhield. Ik heb duidelijke en praktische adviezen gekregen. In het begin kostte het me even wat extra tijd om mijn eetpatroon iets te veranderen en gezondere keuzes te maken, mr uiteindelijk moet ik zeggen dat het me redelijk makkelijk af ging, mede door de adviezen en inzichten die ik gekregen heb. Ik ben zelfs onder mijn streefgewicht uitgekomen. Esther denkt goed mee en ik vind haar een prettig persoon!

by Martin on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Omdat ik geen zin had om weer een dieet te volgen maar permanent mijn eetgewoonte aan te passen op zoek gegaan naar een alternatief en bij Esther terecht gekomen. Doordat Esther zich aan wist te passen aan mijn doelstellingen en bewust maakt van de diverse keuzes die je hierin hebt direct een goed gevoel gekregen. Door het advies om voor de juiste producten te kiezen en voedingsstoffen in balans te houden heb ik nooit het gevoel gehad met een dieet bezig geweest te zijn. Ondertussen al flink wat kilo’s afgevallen en is deze manier van eten mijn standaard geworden. En de lekkere dingen? Ook die eet ik nog, maar wel met mate en op de momenten dat het kan en ik mijn andere voeding erop aanpas. Esther heeft mij hierin begeleid en continu voorzien van de juiste adviezen. Ook vaak een spiegel voorgehouden, maar mij wel mijn eigen keuzes laten maken. Voor mij een prettige werkwijze zo!

by Margreet on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Na een paar eerdere lijnpogingen ben ik bij Esther gekomen.

Omdat ik niet in de buurt woon heb ik een traject online gevolgd.

Voor mij was het zeer verhelderd dat ze mij vooral liet inzien waarom ik iets at en wanneer. Maar mijzelf dan ook moest afvragen of ik het wel nodig had.

Ze geeft voldoende motivatieoefeningen mee als huiswerk. Je gaat dan echt nadenken over het "waarom".Ik ben nog niet helemaal waar ik wil zijn maar het begin is er.

by Dianne on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

In December 2017 gestart met het traject bij Esther. Net de laatste sessie gehad en zeer tevreden en met vertrouwen in de toekomst afscheid genomen. Door de sessies uit te smeren over 8 maanden is er vertrouwen in mijn eigen kunnen gecreëerd en is het me gelukt om 7,5 kilo af te vallen. Esther maakt je bewust van je (eet)patronen en waarom je daarin veranderen wilt. Ze heeft bij mij een snaar geraakt die veel dieper ging dan het simpel in je mond stoppen van teveel chocola 😉 en daardoor is de eerste dominosteen om gegooid die de aanzet gegeven heeft in bewustwording en verandering van mezelf. Door de juiste vragen te stellen en niet alleen maar op het eten zelf te focussen grijpt het allemaal in elkaar. Uiteraard naast dat ik veel bruikbare tips in mijn eetpatroon verweven heb waardoor ik nu gezond, lekker en bewust eet én de sleutel gevonden heb om dit vol te blijven houden! Dank je wel Esther!

by Diana on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Ik ben nu 2 keer geweest bij Esther. Ik ben zeer tevreden omdat ik nu t inzicht en de handvaten heb verkregen om bewust met voeding bezig te zijn. De juiste keuzes te kunnen maken om gezond af te kunnen vallen. Ik ben op de goede weg. Dank daarvoor Esther!!

by Floris on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Via de sessies met Esther samen een coachingstraject ingegaan waarbij ik al heel snel resultaten heb geboekt naar een gezonder eetpatroon op een gemakkelijke manier. Ik ben nu een weg ingeslagen waarbij ik de regie heb over mijn eetgedrag, kilo's kwijt ben en mij gezonder en energieker voel. Esther geeft inzicht in eigen gedrag en sturingsmogelijkheden, analyseert meet-waarden en geeft ook praktische tips.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»