Blijvend afvallen & meer vitaliteit op een manier die wèl werkt

Reviews

Wat zeggen klanten over mij? Lees hier hun verhalen!

Ze hebben allemaal gekozen voor blijvend afvallen en meer vitaliteit met gewoon gezond èn lekker eten -uit de supermarkt- op een manier die goed bij ze past en ze (daarom) blijvend kunnen volhouden.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht
Average rating:  
 81 reviews
by Miriam on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Ik ben heel blij met de begeleiding van Esther. Ze kijkt naar je huidige voedingspatroon en adviseert aan de hand daarvan haalbare aanpassingen, waarbij ze heel goed rekening houdt met je wensen. Ook geeft ze heel veel informatie en tips om je eetpatroon aan te passen en daagt ze je uit om ook echt na te gaan wat je eet en drinkt, en waarom, zodat je daadwerkelijk dingen blijvend kan veranderen. Ik kan Esther dan ook van harte aanbevelen!

by Karin on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Esther heeft mij nieuwe inzichten gegeven en

duidelijke uitleg en informatie om aan de slag te gaan.

Fijne gesprekken, ze weet je echt te motiveren!

by Floris on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Ik ben Esther zeer dankbaar voor de professionele, persoonlijke en duidelijke aanpak die ze hanteert. Dit heeft er voor gezorg dat niet alleen mijn doelstellingen zijn bereikt, maar ook de juiste handvaten heeft gegeven om daarna verder te gaan op de juiste manier. Dank je!

by C on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Waar ik dacht dat ik te veel at, at ik te weinig en waarvan ik dacht dat goed was kon veel beter! Esther heeft mij geleerd gezonde, verantwoorde keuzes te maken, zonder honger te hoeven hebben. Ik ben heel blij met deze inzichten, omdat ik veel beter weet wat goed is voor mijn lijf!

by Jeltsje on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Esther heeft mij enorm geholpen inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en waar verbeteringen in te halen waren. Qua streefgewicht ben ik er nog niet, maar met de voedingstips kom ik er vast en zeker!

by Marc on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Esther is gemotiveerd en deskundig. Voor een eenmalig advies heb ik enorm veel materiaal en hulpmiddelen gekregen voor een haalbaar en duurzame verbetering van mijn eetpatroon. Ik moet nog ervaren dat het gaat lukken, maar ik heb er vertrouwen in!

by Kitty on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

ik durfde niet meer op de weegschaal, maar hield mezelf voor de gek. maar kleding kopen, werd steeds n maatje groter.

Er moest iets gebeuren, maar iets zonder "jojo effect"

ik kwam bij Esther en dat was n goede eerste stap.

Duidelijk, in haar adviezen, voorbeelden van welke producten te kopen ging ik aan de slag.

Ik begon me steeds fitter te voelen, en kan nog steeds lekker eten.Nu 5 kg kwijt, ik hoop over een poosje nog iets meer.

Er hangt in mn kast een broekpak, gekocht 12 jaar geleden.

Tijdloos pak.

Nog 1a 2 kilo er af en het zit me weer prima.Dat geeft moed.

Dank je wel Esther! De heerlijke recepten van de site zijn ook een ondersteuning. ik heb ze uitgeprint en in de map gedaan. Mijn nieuwe kookboek.

by Petra on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Esther is zeer deskundig, grondig en duidelijk. Ze doet echt veel extra werk: ik had een eenmalig consult van anderhalf uur (en daarop is ook het tarief berekend) maar ik kreeg nog een stapel belangrijke info op maat gemaakt voor die prijs, ongelooflijk! Veel eye openers, goede tips, ze is super goed op de hoogte van alles, inclusief mijn persoonlijke situatie. Een absolute aanrader!

by Maarten on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Door mijn voedingspatroon aan te passen en bewuster te gaan eten ben ik ruim 7 kilo afgevallen. Mijn doel heb ik nog niet bereikt maar door het aanpassen van mijn eetgewoontes gaat dit zeker lukken. Door de steun en advies van Esther ga ik dit bereiken. Ze zet jezelf aan het denken en je moet het zelf willen anders bereik je geen ommekeer en is het een kortstondig succes. Bij haar ben je op het goede adres door normaal te blijven eten je streefgewicht te bereiken.

by Gert-Jan en Orinda on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

In de loop der jaren waren de kilo's er gestaag bij gekomen, ondertussen hadden we het idee dat we toch wel redelijk gezond aten. Esther heeft ons geholpen inzicht te krijgen in ons eetpatroon en ons geleerd niet te streng te zijn voor onszelf. De ongezonde kilo's zijn er inmiddels af, we genieten van alles wat we eten en drinken en we missen eigenlijk niets. Het is heel fijn om samen terecht te kunnen bij Esther, op deze manier hebben wij alle tips en adviezen thuis super goed kunnen inzetten omdat we elkaar begrepen. Esther heeft ons aan een compleet andere mindset geholpen, bedankt Esther!

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»