Reviews van klanten

Reviews van klanten die zijn afgevallen met de coaching van Gewichtsconsulent Leidsche Rijn.

Ze hebben allemaal gekozen voor blijvend afvallen en meer vitaliteit met gewoon gezond èn lekker eten (uit de supermarkt), op een manier die bij hun leven past.

Tip! › Lees/plaats ook de Google review(s)

Website reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht
Average rating:  
 56 reviews
by Shanti on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Ik wilde graag een paar kilo's afvallen. Mede door de goede begeleiding en voedingsadviezen van Esther mocht ik zelfs meer eten en behaalde ik ook nog resultaat. Veel dank Esther.

by Anna on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Ik heb veel geleerd op het gebied van voeding en mijn eigen denkwijze over voeding is veranderd. Ik ben bewuster gaan eten, maar ook geleerd om soms ''bewust'' ongezonde keuzes te maken - en daar geen schuld gevoel over te krijgen! Ik ben er nog niet maar dankzij Esther haar adviezen ben op ik op de goede weg!

Bedankt voor alles!

by Petra Kijff on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Ik had vooraf niet gedacht dat ik nu wel 5kg kwijt kon raken. Zelfs met meer eten en het zijn er inmiddels -8kg. Lekker gezond, maar het allerbelangrijkste op een manier die helemaal bij mij past. En een keer lekker uitspatten met eten? Helemaal niet erg, want ik heb nu geleerd hoe ik het daarna weer compenseer. Boven verwachting!

by Kimberley on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Lieve Esther,

De afgelopen tijd heb je mij veel geleerd op het gebied van voeding. Het ging met ups en downs, wat best frustrerend, maar heel normaal is tijdens de weg naar een gezonde eetstijl. Je mag heus de fout in gaan, want je kan niet alles in één keer goed doen. Maar het belangrijkste is hoe je daar weer mee om gaat. Het te laten voor wat het is en niet boos te worden op jezelf en weer positief vooruit. En juist daar word je weer sterker van!

Ik vind het fijn dat je heel positief bent en dat je mij laat geloven en inzien wat ik allemaal wel niet kan.

Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ik ben heel goed op weg door er bewust mee bezig te zijn en ik ga er zeker komen dankzij jou hulp. Dankjewel voor alles!

by Karin on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Veel geleerd op het gebied van voeding en mijn eigen denkwijze hierin. Ik ben bewuster gaan koken en grotendeels afgestapt van de kant en klare zakjes. Ik ben er nog niet maar dankzij Esther haar adviezen ben op ik op de goede weg!

Dank je wel Esther!

by Pim on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Dankbaar - eerlijk - resultaat; dit zijn de eerste woorden die in mijn opkomen.


Iemand die je helpt, luistert en aan jou de keus laat wat je wil bereiken. Ik was blij dat ik geen dieet ging volgen. Ik moest gewoon slimmer om gaan met mijn eigen handelen en neigingen. Door bewuster te worden van mijn eigen gedrag en zelf mijn keuzes kon maken is het mij gelukt om gezonder en fitter te leven. Ik ben Esther dankbaar voor het afgelopen jaar.

by Judith on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Goede begeleiding en informatie over voedingskeuze gekregen van Esther! Veel geleerd over mijn eigen eetpatronen en eetbehoeftes door samen mijn eetgedrag te analyseren!

Met resultaat op de weegschaal!

by Elizabeth Kocovic on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Fijne samenwerking en erg veel geleerd van Esther wat voeding betreft. Ze weet meteen de kern van het probleem te vinden en komt met goede adviezen en tips. Blij dat ik dit traject heb gevolgd bij haar.

by Merel on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Deze zomer heb ik een traject bij Esther gevolgd omdat het me zelf niet lukte mijn zwangerschapskilo’s te verliezen, tenzij ik een uitputtend crashdieet volgde die ik niet volhield. Ik heb duidelijke en praktische adviezen gekregen. In het begin kostte het me even wat extra tijd om mijn eetpatroon iets te veranderen en gezondere keuzes te maken, mr uiteindelijk moet ik zeggen dat het me redelijk makkelijk af ging, mede door de adviezen en inzichten die ik gekregen heb. Ik ben zelfs onder mijn streefgewicht uitgekomen. Esther denkt goed mee en ik vind haar een prettig persoon!

by Martin on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Omdat ik geen zin had om weer een dieet te volgen maar permanent mijn eetgewoonte aan te passen op zoek gegaan naar een alternatief en bij Esther terecht gekomen. Doordat Esther zich aan wist te passen aan mijn doelstellingen en bewust maakt van de diverse keuzes die je hierin hebt direct een goed gevoel gekregen. Door het advies om voor de juiste producten te kiezen en voedingsstoffen in balans te houden heb ik nooit het gevoel gehad met een dieet bezig geweest te zijn. Ondertussen al flink wat kilo’s afgevallen en is deze manier van eten mijn standaard geworden. En de lekkere dingen? Ook die eet ik nog, maar wel met mate en op de momenten dat het kan en ik mijn andere voeding erop aanpas. Esther heeft mij hierin begeleid en continu voorzien van de juiste adviezen. Ook vaak een spiegel voorgehouden, maar mij wel mijn eigen keuzes laten maken. Voor mij een prettige werkwijze zo!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp