Reviews van klanten

Reviews van klanten die zijn afgevallen met de coaching van Gewichtsconsulent Leidsche Rijn.

Ze hebben allemaal gekozen voor blijvend afvallen en meer vitaliteit met gewoon gezond èn lekker eten (uit de supermarkt), op een manier die bij hun leven past.

Tip! › Lees/plaats ook de Google review(s)

Website reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht
Average rating:  
 59 reviews
by Judy on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Esther is een ontzettend fijn mens, en door haar gerichte vragen over het ''waarom'' van eten hielp ze me een heel ander denkpatroon te ontwikkelen. Ik ben nu niet meer boos op mezelf als ik een keer een koekje eet. Als ik het maar een echt lekker koekje vind! Daardoor is mijn zelfbeeld heel erg verbeterd en ben ik veel milder voor mezelf, wat mijn resultaten en algeheel stressniveau heel erg ten goede is gekomen. Dankjewel Esther!

by Irma on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Door de begeleiding van Esther ben ik bewuster gaan eten en inkopen gaan doen. Ik weet wat ik wel en niet wil eten zodat ik me fit voel! Daarnaast heb ik meer grip op hoe we als gezin onze vegetarische maaltijden kunnen aanvullen om aan de juiste voedingsstoffen te komen en ... ondertussen is er 8 kg af! Dankjewel Esther!

by Carola on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Ontzettend veel gehad aan de adviezen van Esther. Ik heb altijd problemen met (niet) eten gehad, en was een enorme jojo. Nu, met de weg die ik door Esther ben ingeslagen, ben ik 16 kg kwijt in een half jaar. Het ging langzaam maar gestaag, en ik voel me een ander mens. Ook omdat ik merk dat dit een voedingspatroon is dat ik zonder al teveel moeite kan blijven doen op deze manier. Ik denk niet meer, "Wanneer ben ik eens klaar met dit dieet?" en als ik ergens heen ga denk ik niet meer aan wel/niet eten en snoepen, maar ik denk aan de mensen, aan de activiteit. Het is een verademing om na tientallen jaren eindelijk rust te hebben op het gebied van eten.

by Shanti on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Ik wilde graag een paar kilo's afvallen. Mede door de goede begeleiding en voedingsadviezen van Esther mocht ik zelfs meer eten en behaalde ik ook nog resultaat. Veel dank Esther.

by Anna on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Ik heb veel geleerd op het gebied van voeding en mijn eigen denkwijze over voeding is veranderd. Ik ben bewuster gaan eten, maar ook geleerd om soms ''bewust'' ongezonde keuzes te maken - en daar geen schuld gevoel over te krijgen! Ik ben er nog niet maar dankzij Esther haar adviezen ben op ik op de goede weg!

Bedankt voor alles!

by Petra Kijff on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Ik had vooraf niet gedacht dat ik nu wel 5kg kwijt kon raken. Zelfs met meer eten en het zijn er inmiddels -8kg. Lekker gezond, maar het allerbelangrijkste op een manier die helemaal bij mij past. En een keer lekker uitspatten met eten? Helemaal niet erg, want ik heb nu geleerd hoe ik het daarna weer compenseer. Boven verwachting!

by Kimberley on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Lieve Esther,

De afgelopen tijd heb je mij veel geleerd op het gebied van voeding. Het ging met ups en downs, wat best frustrerend, maar heel normaal is tijdens de weg naar een gezonde eetstijl. Je mag heus de fout in gaan, want je kan niet alles in één keer goed doen. Maar het belangrijkste is hoe je daar weer mee om gaat. Het te laten voor wat het is en niet boos te worden op jezelf en weer positief vooruit. En juist daar word je weer sterker van!

Ik vind het fijn dat je heel positief bent en dat je mij laat geloven en inzien wat ik allemaal wel niet kan.

Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ik ben heel goed op weg door er bewust mee bezig te zijn en ik ga er zeker komen dankzij jou hulp. Dankjewel voor alles!

by Karin on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Veel geleerd op het gebied van voeding en mijn eigen denkwijze hierin. Ik ben bewuster gaan koken en grotendeels afgestapt van de kant en klare zakjes. Ik ben er nog niet maar dankzij Esther haar adviezen ben op ik op de goede weg!

Dank je wel Esther!

by Pim on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Dankbaar - eerlijk - resultaat; dit zijn de eerste woorden die in mijn opkomen.


Iemand die je helpt, luistert en aan jou de keus laat wat je wil bereiken. Ik was blij dat ik geen dieet ging volgen. Ik moest gewoon slimmer om gaan met mijn eigen handelen en neigingen. Door bewuster te worden van mijn eigen gedrag en zelf mijn keuzes kon maken is het mij gelukt om gezonder en fitter te leven. Ik ben Esther dankbaar voor het afgelopen jaar.

by Judith on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Goede begeleiding en informatie over voedingskeuze gekregen van Esther! Veel geleerd over mijn eigen eetpatronen en eetbehoeftes door samen mijn eetgedrag te analyseren!

Met resultaat op de weegschaal!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp