Blijvend afvallen & meer vitaliteit op een manier die wèl werkt

Reviews

Wat zeggen klanten over mij? Lees hier hun verhalen!

Ze hebben allemaal gekozen voor blijvend afvallen en meer vitaliteit met gewoon gezond èn lekker eten -uit de supermarkt- op een manier die goed bij ze past en ze (daarom) blijvend kunnen volhouden.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht
Average rating:  
 86 reviews
by M. on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Esther richt zich niet alleen op wat je eet, maar vooral op je eetgedrag en -patronen. Door hier verandering in aan te brengen heb je ook meer kans op een blijvend resultaat.

by Gailey on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Esther heeft mij goed geholpen.

Door aanpassingen en bewuster om gaan met voeding en mindset begin ik mijn doelen te halen. Ook kreeg ik prettige adviezen en denkt ze met je mee.

by Monique on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

In een woord super.

Goed advies en goede begeleiding met een paar kleine veranderingen goede resultaten behaald.

by Astrid on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding die Esther heeft gegeven. Met kleine tips en veranderingen in het eetpatroon goede resultaten bereikt! Vooral fijn omdat ik nog borstvoeding gaf en door voedingsallergie bij mijn kindje niet alles kon eten. Ook goede adviezen in verandering van denkpatronen waardoor je anders over voeding gaat nadenken. Bedankt!

by Aleida on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Zonder Esther had ik nooit geweten dat ik een gluten intolerantie heb. Tijdens de sessies bij Esther werd dit steeds duidelijker. Esther is deskundig, professioneel en ze weet je goed te motiveren. (Opmerking van Esther: Tijdens de consulten was het vermoeden dat er medisch iets aan de hand was. Ik stel zelf als BGN gewichtsconsulent geen diagnose, maar bespreek wel of het verstandig is een arts raad te plegen.)

by Miriam on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Ik ben heel blij met de begeleiding van Esther. Ze kijkt naar je huidige voedingspatroon en adviseert aan de hand daarvan haalbare aanpassingen, waarbij ze heel goed rekening houdt met je wensen. Ook geeft ze heel veel informatie en tips om je eetpatroon aan te passen en daagt ze je uit om ook echt na te gaan wat je eet en drinkt, en waarom, zodat je daadwerkelijk dingen blijvend kan veranderen. Ik kan Esther dan ook van harte aanbevelen!

by Karin on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Esther heeft mij nieuwe inzichten gegeven en

duidelijke uitleg en informatie om aan de slag te gaan.

Fijne gesprekken, ze weet je echt te motiveren!

by Floris on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Ik ben Esther zeer dankbaar voor de professionele, persoonlijke en duidelijke aanpak die ze hanteert. Dit heeft er voor gezorg dat niet alleen mijn doelstellingen zijn bereikt, maar ook de juiste handvaten heeft gegeven om daarna verder te gaan op de juiste manier. Dank je!

by C on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Waar ik dacht dat ik te veel at, at ik te weinig en waarvan ik dacht dat goed was kon veel beter! Esther heeft mij geleerd gezonde, verantwoorde keuzes te maken, zonder honger te hoeven hebben. Ik ben heel blij met deze inzichten, omdat ik veel beter weet wat goed is voor mijn lijf!

by Jeltsje on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Esther heeft mij enorm geholpen inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en waar verbeteringen in te halen waren. Qua streefgewicht ben ik er nog niet, maar met de voedingstips kom ik er vast en zeker!

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»