Reviews van klanten

Reviews van klanten die zijn afgevallen met de coaching van Gewichtsconsulent Leidsche Rijn.

Ze hebben allemaal gekozen voor blijvend afvallen en meer vitaliteit met gewoon gezond èn lekker eten (uit de supermarkt), op een manier die bij hun leven past.

Tip! › Lees/plaats ook de Google review(s)

Website reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht
Average rating:  
 65 reviews
by Bea on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Met Esther's hulp is het me gelukt heel wat kilo's af te vallen.

Ze gaf me inzichten waarmee ik, zonder ons hele eetpatroon om te gooien, goed uit de voeten kon. Vooral alle tips om een gezondere, betere variant te kiezen waren perfect.

Precies wat ik nodig had, bedankt Esther.

by Frits on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Esther is een vakvrouw die niet aflatend op zoek gaat, met de betrokkene zelf, naar de onderliggende motieven die te maken hebben met ongezond eten. Dit zorgt voor een duurzame gedragsverandering en gewichtsvermindering.

by Renée on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Esther heeft me veel geleerd over gezond eten, voeding en mijn eigen opvattingen die gewichtsverlies in de weg zaten. Ze heeft me geholpen aan een nieuwe kijk op eten, daar ben ik haar dankbaar voor!

by Gerrit on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Esther heeft mij een goed inzicht gegeven in wat eten met je doet en verandering van levensstijl top !

by Lisa on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Esther heeft mij geholpen de regie omtrent eten weer in handen te nemen. Dank hiervoor!

by Petra H. on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Met behulp van Esther is het gelukt om oude, ingewortelde eetpatronen te doorbreken en een nieuwe weg in te slaan.

Mijn gezin en ik eten bewuster/gezonder en ik voel me fitter, doordat ik meer ben gaan bewegen. De kilo's gaan er moeizaam af, mede door de overgang, maar ze gaan wel.

Bedankt voor deze andere mindset Esther! Op naar een gezondere toekomst.

by Judy on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Esther is een ontzettend fijn mens, en door haar gerichte vragen over het ''waarom'' van eten hielp ze me een heel ander denkpatroon te ontwikkelen. Ik ben nu niet meer boos op mezelf als ik een keer een koekje eet. Als ik het maar een echt lekker koekje vind! Daardoor is mijn zelfbeeld heel erg verbeterd en ben ik veel milder voor mezelf, wat mijn resultaten en algeheel stressniveau heel erg ten goede is gekomen. Dankjewel Esther!

by Irma on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Door de begeleiding van Esther ben ik bewuster gaan eten en inkopen gaan doen. Ik weet wat ik wel en niet wil eten zodat ik me fit voel! Daarnaast heb ik meer grip op hoe we als gezin onze vegetarische maaltijden kunnen aanvullen om aan de juiste voedingsstoffen te komen en ... ondertussen is er 8 kg af! Dankjewel Esther!

by Carola on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Ontzettend veel gehad aan de adviezen van Esther. Ik heb altijd problemen met (niet) eten gehad, en was een enorme jojo. Nu, met de weg die ik door Esther ben ingeslagen, ben ik 16 kg kwijt in een half jaar. Het ging langzaam maar gestaag, en ik voel me een ander mens. Ook omdat ik merk dat dit een voedingspatroon is dat ik zonder al teveel moeite kan blijven doen op deze manier. Ik denk niet meer, "Wanneer ben ik eens klaar met dit dieet?" en als ik ergens heen ga denk ik niet meer aan wel/niet eten en snoepen, maar ik denk aan de mensen, aan de activiteit. Het is een verademing om na tientallen jaren eindelijk rust te hebben op het gebied van eten.

by Shanti on BGN Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Ik wilde graag een paar kilo's afvallen. Mede door de goede begeleiding en voedingsadviezen van Esther mocht ik zelfs meer eten en behaalde ik ook nog resultaat. Veel dank Esther.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp