Voeding voor 50+-ers

Voor iedereen die zo lang mogelijk zelfstandig en gezond wil blijven

Er verandert zowel bij mannen als bij vrouwen veel in het lichaam van 50+-ers. Daardoor neemt je kans op overgewicht en chronische ziektes toe. Met de juiste voeding en beweging kun je jouw kans op overgewicht, diabetes, botontkalking, hart- en vaatziekten en kanker flink verkleinen.

Wil je…
voeding voor 50+ 1 je fit voelen en actief in het leven staan?
voeding voor 50+ 2 zo lang mogelijk zelfstandig blijven?
voeding voor 50+ 3 zo lang mogelijk in goede gezondheid leven?

Kom (alleen of samen) langs voor een adviesgesprek van 90 minuten bij Gewichtsconsulent Leidsche Rijn in Utrecht. Daarna weet je hoe je zelf jouw kans op een lang gezond en vitaal leven zo groot mogelijk kunt maken met de juiste voeding en beweging. Je kunt van tevoren een voedingsdagboek bijhouden, voor een echt persoonlijk advies.

We bespreken de invloed van:

  • meer vezels
  • minder zout
  • meer groenten en fruit
  • meer calcium en vitamine D
  • minder verzadigd vet en transvet
  • meer eiwit
  • meer vitamine B12
  • niet meer eten dan je nodig hebt

Per onderwerp bespreken we hoe je dat kunt aanpassen in je voeding. Daarnaast gaan we in op verschillende vormen van beweging die belangrijk zijn voor 50+-ers. Zitten is gevaarlijker dan bewegen! Op verzoek kunnen we ook BMI, vetpercentage, spierpercentage en middelomtrek meten en jouw energiebehoefte bepalen (+15 minuten).

Wil je ook gecoacht worden bij de aanpassingen in je leefstijl? Kies dan voor het 10 weken-pakket, ook als je niet wilt afvallen.

Heb je interesse?

Average rating:  
 49 reviews

Fijne samenwerking en erg veel geleerd van Esther wat voeding betreft. Ze weet meteen de kern van het probleem te vinden en komt met goede adviezen en tips. Blij dat ik dit traject heb gevolgd bij haar.

Page 1 of 49:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Ervaar gratis en vrijblijvend of mijn aanpak je aanspreekt en goed bij je past. Maak kennis met mij, ontvang alle informatie over mijn aanpak en antwoord op je vragen. Je zit nergens aan vast.
» info@gewichtsconsulent-leidscherijn.nl
» 06-45925991

Neem contact op
Ik wil een gratis kennismakingsgesprekIk heb een andere vraag
Afvallen, Voedingsadvies & Workshops

Bekijk alle mogelijkheden: