Persoonlijk voedingsadvies

Vergroot je kennis en inzichten

Eenmalig voedings­advies

De samenstelling van je voeding heeft veel invloed op hoe fit je je voelt en je kans op chronische ziekten.

Kom langs voor een persoonlijk voedingsadvies-gesprek van 90 minuten bij Gewichtsconsulent Leidsche Rijn in Utrecht. Daarna weet je hoe je de samenstelling van jouw voeding gezonder kunt maken. Zodat je fitter wordt en jouw kans op chronische ziektes verkleint.

Persoonlijk voedingsadvies

Je kunt van tevoren een voedingsdagboek bijhouden, voor een echt persoonlijk advies. Gewichtsconsulent Leidsche Rijn baseert de voedingsadviezen op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Je kunt alles blijven eten en drinken; het gaat om een gezonde samenstelling van je totale voeding. Daar hoort ook genieten van iets lekkers bij, waar je bewust voor kiest. Op verzoek kunnen we ook BMI, vetpercentage, spierpercentage en middelomtrek meten en jouw energiebehoefte bepalen (+15 minuten).

Als je liever gecoacht wordt bij het in de praktijk brengen van de voedingsadviezen, kijk dan eens bij het 10-wekenpakket. Dit coachingspakket is ook geschikt als je niet wilt afvallen.​

Wil je....

Je fit voelen en actief in het leven staan?

Zo lang mogelijk in goede gezondheid leven?

Gewichtsconsulent Leidsche Rijn

De erkende gewichtsconsulent in Utrecht

Ook online consulten

 • Zowel online consulten als face-to-face consulten!
 • De keuze is flexibel: je kan op elk moment kiezen voor een face-to-face of online consult

Beoordelingen

Klantervaringen

Rated 5 out of 5
april 15, 2021

Al een tijdje worstelde ik met mijn eten en mijn zelfbeeld. Na het traject met Esther kan ik zeggen dat ik beter in mijn vel zit, mijn relatie met eten is veranderd en ik de handvaten heb gekregen om mijn eigen stok achter de deur te zijn. Dank je wel voor jouw deskundigheid en vertrouwen, Esther!

Laura
4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 beoordelingen)
Uitstekend86%
Goed14%
Voldoende0%
Matig0%
Slecht0%

Persoonlijk voedingsadvies

Adviesgesprek 90 minuten: 99,-

Telt niet mee voor je eigen risico

Vergoeding via je verzekering

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt de kosten van een consult door een gewichtsconsulent die is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Omdat je vergoeding krijgt vanuit de aanvullende polis, hoef je geen eigen risico te betalen.

Ben je benieuwd hoeveel jouw verzekeraar vergoedt, of wil je weten welke zorgverzekeringen je moet overwegen? Bekijk het overzicht van vergoedingen op de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

Begin vandaag en maak een afspraak!

Vergroot je kennis en inzichten en maak een afspraak voor een persoonlijk voedingsadvies

  Neem gratis en vrijblijvend contact op via email, telefoon of het onderstaande contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.


  Gewichtsconsulent Leidsche Rijn
  Koldijksterraklaan 210
  3544 PP Utrecht
  info@gewichtsconsulent-leidscherijn.nl
  06-45925991