Vegetarisch

Verantwoord vervangen van dierlijke producten

Gezond vegetarisch eten

De keuze voor vegetarisch of veganistisch (vegan/plantaardig) eten en drinken, heeft voordelen voor je gezondheid, het milieu en dierenwelzijn. 

Om je als vegetariër of veganist fit te voelen en gezond te blijven, is het belangrijk om de dierlijke producten op de juiste manier te vervangen, zodat je geen belangrijke voedingsstoffen mist. Ook als je meerdere dagen in de week geen vlees of vis eet en/of geen melk drinkt, is het belangrijk dat je het op de juiste manier vervangt. 

Gewichtsconsulent Leidsche Rijn kan je in 90 minuten uitgebreid informeren. Daarna weet je waar je op moet letten bij het vervangen van dierlijke producten. Je kunt van tevoren een voedingsdagboek bijhouden, voor een echt persoonlijk advies.

Voedingsadvies vegetarisch

Wil je....

Geen of minder dierlijke producten eten?

Weten waar moet je op letten bij het vervangen van vlees, vis of melkproducten?

Onderwerpen

Tijdens een adviesgesprek zullen we ingaan op:

Gewichtsconsulent Leidsche Rijn

De erkende gewichtsconsulent in Utrecht

Ook online consulten

 • Zowel online consulten als face-to-face consulten!
 • De keuze is flexibel: je kan op elk willekeurig moment kiezen voor een face-to-face of online consult

Beoordelingen

Klantervaringen

4,0 score
januari 13, 2021

Ik ben met Esther in contact gekomen toen ik na mijn zwangerschap weer terug wilde naar mijn oude gewicht. Ik wilde graag begeleiding hierin, een stok achter de deur, maar vooral ook graag kennis over wat goede en verantwoorde keuzes zijn. Dus hoe kan ik mijn eetpatroon zo aanpassen dat het een gewoonte wordt ipv een ‘moetje’. Dit heeft mij erg geholpen en heeft ervoor gezorgd dat ik binnen de gestelde termijn mijn streefgewicht heb bereikt, erg blij mee! Dankjewel Esther.

Milou
4.9
4,9 score
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 92 beoordelingen)
Uitstekend88%
Goed12%
Voldoende0%
Matig0%
Slecht0%

Gezond vegetarisch eten

Adviesgesprek 90 minuten: 99,-

Telt niet mee voor je eigen risico

Vergoeding via je verzekering

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt de kosten van een consult door een gewichtsconsulent die is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Omdat je vergoeding krijgt vanuit de aanvullende polis, hoef je geen eigen risico te betalen.

Ben je benieuwd hoeveel jouw verzekeraar vergoedt, of wil je weten welke zorgverzekeringen je moet overwegen? Bekijk het overzicht van vergoedingen op de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

Begin vandaag en maak een afspraak!

Vergroot je kennis en inzichten en maak een afspraak voor gezond vegetarisch eten

  Neem gratis en vrijblijvend contact op via email, telefoon of het onderstaande contactformulier. Ik beantwoord je vraag graag, je zit nergens aan vast.


  Gewichtsconsulent Leidsche Rijn
  Koldijksterraklaan 210
  3544 PP Utrecht
  info@gewichtsconsulent-leidscherijn.nl
  06-45925991