Voedingsadvies Utrecht

Persoonlijk voedings­­advies

Specialisaties:
  • Gezond vegetarisch eten
  • Vitaal 50+

Je voedingspatroon (alles wat je eet en drinkt) heeft impact op je gezondheid, je gewicht en of je je fit voelt. Zoek je praktische informatie over gezonde voeding? Gewichtsconsulent Leidsche Rijn in Utrecht geeft persoonlijk voedingsadvies speciaal voor jouw situatie als onderdeel van het ACT-coachingspakket. Hierbij wordt rekening gehouden met persoonlijke leefomstandigheden zoals een drukke baan en zwangerschap. Specifieke voedingsadviezen zijn mogelijk voor gezond vegetarisch eten en vitaal 50+. Kies voor het ACT-coachingspakket en informeer tijdens het gratis kennismakingsgesprek naar de mogelijkheden voor persoonlijk voedingsadvies voor jouw situatie.

Specifiek voedingsadvies in het ACT coachingspakket

vitaal 50 plus voedingsadvies utrecht

Vitaal 50+

Er verandert zowel bij mannen als bij vrouwen veel in het lichaam van 50+ers. Daardoor neemt je kans op overgewicht en chronische ziektes toe. Met de juiste voeding en beweging kun je jouw kans op overgewicht, diabetes, botontkalking, hart- en vaatziekten en kanker flink verkleinen.

vegetarisch voedingsadvies utrecht

Gezond vegetarisch eten

De keuze voor vegetarisch of veganistisch (vegan/plantaardig) eten en drinken, heeft voordelen voor je gezondheid, het milieu en dierenwelzijn.

Om je als vegetariër of veganist fit te voelen en gezond te blijven, is het belangrijk om de dierlijke producten op de juiste manier te vervangen, zodat je geen belangrijke voedingsstoffen mist. Ook als je meerdere dagen in de week geen vlees of vis eet en/of geen melk drinkt, is het belangrijk dat je het op de juiste manier vervangt.

Wat mijn klanten zeggen

Rated 5 out of 5
22/02/2023

Esther maakt een warme en oprechte eerste indruk. Al snel blijkt zij goed te kunnen luisteren, snel analyses te maken en scherpe adviezen te geven. Haar kracht is dat ze constant en aanhoudend is in haar aanpak. Je kunt niet om haar heen. Zeker een aanrader indien je iemand zoekt voor begeleiding.

Bart
4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van de 5 sterren (129 beoordelingen)
Uitstekend85%
Goed15%
Voldoende0%
Matig0%
Slecht0%

Gewichtsconsulent Leidsche Rijn

De erkende gewichtsconsulent in Utrecht

Ook online consulten

  • Zowel online consulten als face-to-face consulten!
  • De keuze is flexibel: je kan op elk moment kiezen voor een face-to-face of online consult

Persoonlijk voedingsadvies

Kies voor het ACT-coachingspakket en informeer tijdens het gratis kennismakingsgesprek naar de mogelijkheden voor persoonlijk voedingsadvies voor jouw situatie