Telefoonnummer
E-mailadres

Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Beoordelingen

Wat mijn klanten zeggen

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van de 5 sterren (141 beoordelingen)
Ze hebben allemaal gekozen voor blijvend afvallen en meer vitaliteit met gewoon gezond èn lekker eten -uit de supermarkt- op een manier die goed bij ze past en ze (daarom) blijvend kunnen volhouden.
Rated 5,0 out of 5
30/01/2024

Esther heeft me de afgelopen maanden geholpen met bewustwording over eten/drinken en gedragspatronen. Praktische en toepasbare veranderingen kunnen toepassen. Meer kennis over voeding en enkele kilo’s lichter.

Anoniem
Rated 5,0 out of 5
26/01/2024

Ik heb met Esther prettige gesprekken gehad, waarin ik duidelijke en praktisch toepasbare adviezen kreeg.

De aanpak waarbij je in kleine stappen dingen in jouw eetpatroon aanpast werkt prettig en maakt het mogelijk dingen eenvoudig maar wel permanent aan te passen.

Marloes
Rated 5,0 out of 5
15/01/2024

Door te diëten wist ik in het verleden af te vallen. Helaas bleek dit effect elke keer tijdelijk en geen duurzame (maar wel dure) oplossing. Omdat ik klaar was met deze manier van niet efficient bezig zijn met mijn wens van een gezond gewicht ben ik op zoek gegaan naar een andere manier van begeleiding. Bij Esther heb ik deze gevonden.

Duidelijk hebben wat mijn waarden zijn ten aanzien van mijn gezondheid en gevoel van fitheid hebben mij geholpen om zelf aan de slag te gaan. Inzicht krijgen in mijn denkpatronen en niet helpende gedrag ten aanzien van (on)gezonde keuzes heeft me sterker gemaakt om wel voor mezelf te kiezen.

Het fit door zelfwaardering programma kan ik iedereen aanraden die op zoek is naar inzicht in gedrag om gezond te leven en daadwerkelijk voor zichzelf te kiezen. Esther zorgt met dit programma en de juiste begeleiding dat je je weer trots voelt. Dat je weer eigenwaarde voelt en in staat bent om zelf keuzes te maken die dat gevoel nog verder versterken. Keuzes die passen bij gezond gewicht en fit voelen zowel fysiek als ook mentaal.

Leontien
Rated 5,0 out of 5
04/12/2023

Zeer tevreden over de begeleiding van Esther. Ze is goed vakkundig, weet veel over voeding en gedrag dat daarmee samenhangt. Héél rustig begeleidde ze me naar een gezond voedingspatroon en meer grip op mijn gedrag daaromtrent. Zonder te pushen met kleine veranderingen. Binnen een half jaar was ik van fors overgewicht voor t eerst sinds héél lang op een gezonde BMI. Heel blij mee.

Monica
Rated 5,0 out of 5
25/09/2023

Esther geeft een persoonlijk voedingsadvies. Ze geeft je tips hoe je nog gezonder en beter kunt eten zonder dat je echt op dieet gaat. Ik heb tips gekregen waar ik echt verder mee kan.

Jannette
Rated 5,0 out of 5
18/09/2023

Esther heeft mij heel veel geholpen met een positieve manier om mijn eetgedrag aan te passen. Ze is heel professional. Ik ben heel tevreden over het traject met Esther. Goede voedingsadvies, zodat je weet wat je het beste kan eten en hoeveel. Heel bedankt Esther.

Raul
Rated 5,0 out of 5
12/09/2023

Esther heeft me razendsnel geholpen op een zeer zorgvuldige, heldere en eerlijke manier.

Timo
Rated 5,0 out of 5
17/08/2023

Esther heeft mij geholpen om te genieten van kleine porties, technieken om om te gaan met moeilijke situaties, mijn patronen zichtbaar gemaakt en mijn waarden in mijn leven naar boven gehaald. Dit alles heeft er voor gezorgd dat ik kilo’s ben afgevallen en een gezonde buik omvang heb gekregen! En ik heb motivatie om hier mee door te gaan. Ik raad dit zeker aan!

Nicolien
Rated 5,0 out of 5
09/08/2023

Esther heeft me goede adviezen gegeven en geholpen koers te houden. Heb mijn doel bereikt en weet nu veel beter hoe ik gezond en lekker kan eten.

Marij
Rated 5,0 out of 5
30/07/2023

Esther is een fijne gewichtsconsulente om mee samen te werken. Ze luistert goed naar je wensen en zet dit om in een werkbare aanpak. Ze is vindingrijk en heeft veel kennis om je gewenste gewicht en gedrag te bereiken. Ik beveel haar van harte aan.

Inge
Rated 5,0 out of 5
16/05/2023

Esther is zeer vakbekwaam, professioneel en toegewijd. Ik ben nu veel gezonder gaan eten, bewuster in mijn omgang met ‘cravings’, en op mijn gewenst gewicht.

Mohamed
Rated 5,0 out of 5
10/04/2023

Esther is een fijne rustige consulent, luistert goed naar je. Geeft goede adviezen en tips waar je wat mee kan.

Annelie
Rated 5,0 out of 5
22/02/2023

Esther maakt een warme en oprechte eerste indruk. Al snel blijkt zij goed te kunnen luisteren, snel analyses te maken en scherpe adviezen te geven. Haar kracht is dat ze constant en aanhoudend is in haar aanpak. Je kunt niet om haar heen. Zeker een aanrader indien je iemand zoekt voor begeleiding.

Bart
Rated 5,0 out of 5
17/02/2023

Esther geeft in haar begeleiding niet alleen inzicht in wat gezonde voeding is, maar ze gaat ook echt met je aan de slag met jouw relatie en gedrag mbt voeding op basis van jouw waarden. Deze mooie combinatie zorgt voor een evenwichtig en duurzaam voedingspatroon die bij jou past. Een zeer waardevol traject die ik iedereen kan aanraden! Bedankt Esther voor al je hulp!

Chantal
Rated 5,0 out of 5
16/02/2023

Ik heb mijn hele leven geworsteld met mijn lijf en mijn relatie met eten. Meerdere diëten en afvalpogingen liepen uit op teleurstellingen. In september 2022 besloot ik om het ACT coachingstraject van Esther te volgen. Wat me vooral aansprak is het feit dat er geen verboden voedingsmiddelen zijn én dat je geen voortdurend hongergevoel hoeft te hebben. Hierdoor haakte ik bij eerdere afvalpogingen af. Samen met Esther heb ik mijn voedingspatroon onder de loep genomen en hier een hele positieve draai aan gegeven. Ik heb geen dag honger gehad en volhouden is geen opgave. Ik ben inmiddels 12+ kilo afgevallen en ben ervan overtuigd dat ik mijn streefgewicht ga behalen én mijn nieuwe levensstijl ga behouden. Ik kan Esther van harte aanbevelen. Ze is een hele fijne en kundige coach met oog voor het hele plaatje en niet alleen het getal op de weegschaal.

Nicole
Rated 4,0 out of 5
16/02/2023

Fit door zelfwaardering is een mooie compacte module die snel resultaat brengt als het gaat om zelfzorg en het doorbreken van negatieve patronen. Esther luistert heel goed en precies. Ze wist me steeds weer te verrassen met een inzicht dat me nog weer verder hielp. Kan er goed mee verder!

Willemijn
Rated 5,0 out of 5
09/02/2023

Esther is een fijne coach! Ze kijkt naar je persoonlijke situatie en neemt dit mee in haar adviezen. Door haar inzichten was mijn relatie met voeding in korte tijd volledig veranderd. Ik had “opeens” controle over wanneer ik wel of niet voor de ongezondere opties koos. Daarnaast had ik voor het eerst in m’n leven écht het gevoel dat ik zelf controle had over het verliezen van gewicht. Ik voel me nu dan ook zelfverzekerder dan ooit dat ik dit zelfstandig kan doorzetten! Ik zou dit traject dan ook aan iedereen aanraden. Esther, nogmaals bedankt 🙂

Lysanne
Rated 4,0 out of 5
18/01/2023

Esther heeft samen met mij helder gekregen wat mijn waardes zijn. Wat mijn doel is om een goed voedingspatroon te hebben, buiten gezond zijn. Ik heb veel gehad aan de gesprekken en de inzichten. Zo kan ik beter naar mezelf kijken en bewuste keuzes maken! Dank je wel daarvoor!

Lucia
Rated 4,0 out of 5
14/12/2022

Ik vond de begeleiding van Esther van Veen goed. Ze probeert me bewust te maken van mijn sterke en zwakke momenten van alle dag. Daardoor kan ik een beetje mijn eigen gewichtsconsulent worden.

Truke
Rated 5,0 out of 5
01/12/2022

Ik heb gekozen voor Esther, omdat zij via gedragsverandering/gedragscoaching je helpt om patronen te veranderen. Ik geloofde zelf niet in diëten, je moet zorgen voor ander gedrag, was mijn overtuiging.

Esther weet heel goed hoe je je vaste patronen kunt doorbreken en nieuwe patronen aan te leren, die je wel helpen bij het behalen van je doel. Ze luistert goed en kan vervolgens de vinger op de zere plek leggen en je laten inzien wat je gedrag is.

De sessies met Esther waren echte eye-openers. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Mieke
Rated 5,0 out of 5
14/11/2022

Goeie begeleiding gehad

Esther
Rated 5,0 out of 5
28/10/2022

Esther heeft mij in eerste instantie geholpen (bijna) terug te komen op mijn gewicht van voor de zwangerschap, tijdens het traject bleek ik weer zwanger te zijn. Er werd goed geschakeld door Esther, en geholpen om mijn zwangerschap zo gezond mogelijk door te komen. Heel erg bedankt voor de adviezen!

Willeke
Rated 4,0 out of 5
21/09/2022

Naast inzicht en kennis over gezondere keuzes ook vooral veel aandacht gehad voor waarom je soms/vaak de ongezonde optie kiest. Ipv onbewust ongezond ben ik vaker bewust gezond gaan eten/snoepen, omdat ik duidelijk voor ogen kreeg wat voor mij belangrijk is en daar mijn keuzes op baseer. Esther heeft kennis van zaken en weet je goed te triggeren.

Judith
Rated 5,0 out of 5
07/09/2022

In een kort en krachtig traject met het Vat van Zelfwaardering met begeleiding van Esther gewerkt. Merk nu echt verbetering in de gebieden van zelfzorg die we vooraf hadden besproken. De methode is simpel en werkt stapsgewijs. En Esther helpt je in de sessies om ze toe te passen. Alle vertrouwen dat er nu blijvend wat veranderd is en ik er nu zelf mee verder kan. Dank voor alles!

Irina
Rated 5,0 out of 5
12/08/2022

Fijne begeleiding en goede tips om gezond te eten. Na al het gelijn heb ik weer rust in mijn hoofd en heb ik een basis wat ik het beste kan eten en drinken.

Simone
Rated 5,0 out of 5
08/08/2022

Heel goed bevallen, ik ben in 5 maanden ruim 10 kilo afgevallen en heb geen overgewicht meer. Door de tips van Esther heb ik ook betere keuzes leren maken en lukt het tot nu toe goed om op gewicht te blijven.

Marloes
Rated 5,0 out of 5
23/07/2022

Esther is een fijne coach, ze helpt en ondersteund je in het proces met een duidelijke en persoonlijke benadering. Met haar kennis en ervaring weet ze op iedere vraag een antwoord en je kunt haar voor vragen altijd bereiken. Consulten kunnen bij haar in de praktijk aan huis of online, dat vond ik prettig. Je krijgt een handige map met veel informatie en vooral praktijk gericht. Dat maakt het eenvoudig om je boodschappen te doen maar je wordt je ook bewust van wat je allemaal eet en drinkt met de app van het Voedingscentrum. Samen met Esther een plan gemaakt welke voor mij toepasbaar was en waarbij ik eindelijk niet het gevoel had dat ik op dieet moest om af te vallen. Dit kan ik ook zelf blijven toepassen.

Marina
Rated 5,0 out of 5
27/06/2022

Mijn wensen:

Meer energie gedurende de gehele dag om te kunnen genieten van leuke activiteiten met mijn gezin, familie en vriendinnen.

Grip op mijn gewicht dat sinds twee zwangerschappen en COVID lockdowns ondanks calorieën tellen langzaam bleef stijgen.

Esther haar professionele en solide voedingsadviezen om de juiste bouwstoffen binnen te krijgen in combinatie met de ACT methode om mijn doelen helder te krijgen hebben binnen 6 maanden tot het gewenste effect en blijvend resultaat geleid!

Janneke
Rated 5,0 out of 5
02/06/2022

Esther is heel rustig en houdt de focus en ’t doel goed vast. Haar consult sluit goed aan bij wat voor mij werkt.

Evelyn
Rated 5,0 out of 5
20/05/2022

Ik ben heel tevreden over de aanpak van Esther: ze geeft voedingsadvies op maat, zodat je weet wat je het beste kan eten en hoeveel. Daarnaast hebben we gefocust op het veranderen van mijn eetgedrag en het koppelen van mijn gedrag aan mijn waarden. Dit is echt een lange termijnaanpak! Ik ga verder op de goede weg en ben gewapend met kennis, tools en oefeningen. Dank je wel!

Dorien
Rated 5,0 out of 5
11/05/2022

Ik heb Esther ervaren als een zeer bekwaam en persoonlijk betrokken professional, die je op een gestructureerde manier helpt om handvatten te ontwikkelen. Het contact voelde betrokken en positief. Ze heeft me geholpen om stappen te zetten die me weer verder kunnen helpen. Echt een aanrader!

Anneloes
Rated 5,0 out of 5
30/03/2022

Esther heeft me enorm goed geholpen om de ACT-methode toe te passen in mijn dagelijkse eetpatroon. Ik heb een gastric bypass, netjes op gewicht maar kon moeilijk genieten van eten en worstelde met vervelende gedachten hierover. Esther heeft me veel verteld over de ACT-methode en me geholpen de vervelende gedachten er te laten zijn maar me er niet altijd meer aan te storen en rustiger en ontspannender om te kunnen gaan met eten. Esther bedankt!

Mirjam
Rated 5,0 out of 5
17/03/2022

Gewicht verliezen is niet alleen een kwestie van minder eten. Als je uitgedaagd wil worden om diepere lagen van je eetgedrag te onderzoeken en hier veranderingen in wil aanbrengen, kan ik je Esther van harte aanbevelen!

Karin
Rated 5,0 out of 5
14/03/2022

Ik ben erg blij met de manier waarop Esther mij heeft begeleid. Deze manier sloot prima aan bij mijn behoefte en levensstijl. Dankjewel Esther

Gijsbert
Rated 5,0 out of 5
07/03/2022

Als je veel diëten geprobeerd hebt en je valt niet af, dan raad ik Esther aan. Samen kijk je naar je gedrag waardoor eten een andere beleving krijgt. Het gaat natuurlijk niet vanzelf, je moet het nog steeds zelf doen. Maar de weegschaal gaat zakken, zonder dat je het gevoel hebt dat je dieet of niks mag. Ik heb mijn traject met Esther als heel prettig ervaren.

Wendy
Rated 5,0 out of 5
08/02/2022

Esther heeft mij fantastisch geholpen met positieve aanpassingen in mijn eetgedrag. Geen rare crashdieten of de nieuwste trends, maar op een bewuste manier kleine aanpassingen doen. Ook ben ik na vele jaren inactiviteit weer gaan sporten dankzij Esther en ik heb er inmiddels heel veel plezier in. Dankjewel Esther!

Elize
Rated 4,0 out of 5
08/02/2022

‘De knop moet om’ vond ik een half jaar geleden. Een zoektochtje op internet bracht me vervolgens bij Esther en dat is me prima bevallen.

‘Ik wil een kilo per week afvallen’ zei ik haar.

Die illusie ontnam ze mij meteen; dat zou veel te hard gaan. Ze had (natuurlijk) gelijk!

Inmiddels zijn we een half jaar verder en ben ik door haar prima begeleiding en zeer bruikbare adviezen een hoop gewicht kwijt en zijn ook vetpercentage en spiermassa duidelijk verbeterd. Maar het allerbelangrijkste: voor het eerst heb ik het gevoel dat het nu blijvend is en dat mijn leefstijl zodanig veranderd is dat er geen jojo-risico meer is. De knop is dus echt om en dat geeft een veel vitaler gevoel!

Wim
Rated 5,0 out of 5
21/01/2022

Esther heeft mij ontzettend goed geholpen om betere keuzes te maken als het op eten aan komt. Dit doet zij zonder dat jij het gevoel krijgt dat je iets niet goed doet, het kan alleen beter. Ook zorgt ze ervoor dat je bewust bent van hoe je eet en waarom. Ik heb ook geleerd dat als het een keer niet helemaal lukt om de juiste keuzes te maken dat je er dan in ieder geval lekker van moet genieten! De volgende dag gewoon weer gezond verder gaan 😉

Evi
Rated 5,0 out of 5
22/10/2021

Na jarenlang worstelen met overgewicht en volgen van diëten, vond ik begin dit jaar Gewichtsconsulent Leidse Rijn. Ik had me voorgenomen dat dit echt het laatste zou zijn dat ik ging proberen om een gezond gewicht te hebben en houden.

Het was wel even wat anders bij Esther dan bij het volgen alle andere dieeten. Het is een ontdekkingsreis geworden naar wie ik ben en wat ik voor ogen heb. Fantastisch om er achter te komen dat alleen diëten niet helpt, maar dat de rust en keuzes van mezelf veel meer helpen. Gewichtsverlies gaat nu bijna vanzelf.

Nu het traject bij Esther is afgelopen ben ik een ander mens die zich goed voelt en bewust kiest wat ze eet. En wat ook fijn is…. nu genieten van een kleine traktatie…..

Nettie
Rated 4,0 out of 5
15/09/2021

Leuke aanpak waarbij het omgaan met situaties/gevoelens veel meer focus krijgt dan daadwerkelijk gewichtsverlies.

Helpt goed wanneer je voor jezelf niet helder hebt waarom je (te veel) eet

Imre
Rated 5,0 out of 5
09/09/2021

Wat ben ik blij dat ik eindelijk de stap gezet heb om hulp te vragen bij het afvallen en nóg blijer ben ik dat Esther degene was die me coachte. Zij is ter zake kundig, vriendelijk en streng/mild als het nodig is. Gewoon een fijn mens.

Ik heb veel praktische dingen geleerd over gezonde voeding. Ik dacht dat ik al redelijk gezond at, maar het kon nog steeds een stuk beter! Ik heb een aantal (kleine) aanpassingen gedaan in mijn dagelijkse eetpatroon die gewoon lekker zijn, maar wel gezonder en leiden tot gewichtsverlies. Die aanpassingen zijn duurzaam. Bovendien heb ik geleerd etiketten te lezen en interpreteren. Ik weet nu hoe ik betere keuzes kan maken.

Maar met name het mentale stuk van het coachingstraject (mijn relatie met eten, mijn gedachten over eten en over mijn eigen lijf/identiteit) vond ik heel waardevol en leerzaam. Inmiddels ben ik 8 kilo lichter en ik ga rustig verder. Ik zit beter in mijn vel (letterlijk en figuurlijk) en ik heb er vertrouwen in dat ik het nu zelf kan: op gewicht blijven of zelfs nog iets meer afvallen. Heel veel dank, Esther!

(Ik heb je al aan meerdere vriendinnen aangeraden!)

Saskia
Rated 5,0 out of 5
08/09/2021

Enige tijd geleden naar esther gegaan voor advies over gezond eten.

Want een verstoord eetpatroon gekregen door eeuwig op lijn letten.

Was veel te streng voor mijzelf .

Daardoor wilde mjjn gewicht nog wel eens schommelen.

Door goede raad over eten zit ik nu op prima gewicht zonder al te veel moeite enkel met kleine aanpassingen in mijn

eetpatroon.

Zeer tevreden !!

Yvonne
Rated 5,0 out of 5
31/07/2021

Na jarenlang diëten en jojo-en bij Esther terechtgekomen omdat het me zelf niet lukte om af te vallen en op gewicht te blijven. De sessies hebben me meer inzicht gegeven in mijn relatie tot eten en hebben me geleerd om op een andere manier met eten om te gaan. Door gezond en lekker te eten ben ik afgevallen. Maar nog belangrijker, om ook op gewicht te blijven.

Diana
Rated 5,0 out of 5
16/07/2021

Ik ben bij Esther gekomen omdat ik graag vitaal en energiek oud wil worden en daar hoorde voor mij bij dat ik ook een gezonder gewicht heb. Mede door de overgang waren de kilo’s erbij gekomen. Door de begeleiding van Esther ben ik mij bewust geworden van bepaald gedrag. Inmiddels ben ik 6 kilo lichter, maak ik bewust keuzes, eet nog altijd heel erg lekker en zit ik goed in mijn vel.

Lisette
Rated 5,0 out of 5
03/06/2021

Esther heeft me zeer gedegen informatie én concrete tips en handvatten gegeven hoe ik mijn eetpatroon duurzaam kan verbeteren, passend bij een gezonde leefstijl. Én me laten inzien op welke wijze ik kan afvallen zonder jojo-effect en honger te hoeven lijden. Haar advies was heel professioneel en specifiek afgestemd op mij, dus geheel op maat! Aanrader!

Lonneke
Rated 5,0 out of 5
15/04/2021

Al een tijdje worstelde ik met mijn eten en mijn zelfbeeld. Na het traject met Esther kan ik zeggen dat ik beter in mijn vel zit, mijn relatie met eten is veranderd en ik de handvaten heb gekregen om mijn eigen stok achter de deur te zijn. Dank je wel voor jouw deskundigheid en vertrouwen, Esther!

Laura
Rated 4,0 out of 5
10/04/2021

Esther is echt een professional en geeft heel veel goede adviezen waar ik echt wat aan heb gehad, ze denkt verder dan alleen je eetpatroon en ze leert je om echt goed naar jezelf te kijken, wat soms lastig is maar waar je op lange termijn zeker wat aan hebt

Marije
Rated 4,0 out of 5
17/03/2021

snelle reactie op contactaanvraag en snelle afspraak, uitgebreide informatie en advies, prettig gesprek

Barbara
Rated 5,0 out of 5
15/02/2021

Je hoeft niet per se overgewicht te hebben om tot een gezondere voedingsstijl te komen. Esther combineert haar ervaring met simpele tools om inzicht te krijgen in je dieet en geeft praktische handvatten verandering door te voeren.

Marcel
Rated 4,0 out of 5
13/01/2021

Ik ben met Esther in contact gekomen toen ik na mijn zwangerschap weer terug wilde naar mijn oude gewicht. Ik wilde graag begeleiding hierin, een stok achter de deur, maar vooral ook graag kennis over wat goede en verantwoorde keuzes zijn. Dus hoe kan ik mijn eetpatroon zo aanpassen dat het een gewoonte wordt ipv een ‘moetje’. Dit heeft mij erg geholpen en heeft ervoor gezorgd dat ik binnen de gestelde termijn mijn streefgewicht heb bereikt, erg blij mee! Dankjewel Esther.

Milou

Gewichtsconsulent Leidsche Rijn

De erkende gewichtsconsulent in Utrecht

Ook online consulten

  • Zowel online consulten als face-to-face consulten!
  • De keuze is flexibel: je kan op elk moment kiezen voor een face-to-face of online consult

Gratis kennismaken?

Ik licht mijn aanpak toe en beantwoord je vragen graag terwijl we kennismaken, je zit nergens aan vast.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.