Telefoonnummer
E-mailadres

Gewichtsconsulent Leidsche Rijn - Utrecht

Beoordelingen

Wat mijn klanten zeggen

4,9
4,9 van de 5 sterren (147 beoordelingen)
Ze hebben allemaal gekozen voor blijvend afvallen en meer vitaliteit met gewoon gezond èn lekker eten -uit de supermarkt- op een manier die goed bij ze past en ze (daarom) blijvend kunnen volhouden.
03/06/2021

Esther heeft me zeer gedegen informatie én concrete tips en handvatten gegeven hoe ik mijn eetpatroon duurzaam kan verbeteren, passend bij een gezonde leefstijl. Én me laten inzien op welke wijze ik kan afvallen zonder jojo-effect en honger te hoeven lijden. Haar advies was heel professioneel en specifiek afgestemd op mij, dus geheel op maat! Aanrader!

Lonneke
15/04/2021

Al een tijdje worstelde ik met mijn eten en mijn zelfbeeld. Na het traject met Esther kan ik zeggen dat ik beter in mijn vel zit, mijn relatie met eten is veranderd en ik de handvaten heb gekregen om mijn eigen stok achter de deur te zijn. Dank je wel voor jouw deskundigheid en vertrouwen, Esther!

Laura
10/04/2021

Esther is echt een professional en geeft heel veel goede adviezen waar ik echt wat aan heb gehad, ze denkt verder dan alleen je eetpatroon en ze leert je om echt goed naar jezelf te kijken, wat soms lastig is maar waar je op lange termijn zeker wat aan hebt

Marije
17/03/2021

snelle reactie op contactaanvraag en snelle afspraak, uitgebreide informatie en advies, prettig gesprek

Barbara
15/02/2021

Je hoeft niet per se overgewicht te hebben om tot een gezondere voedingsstijl te komen. Esther combineert haar ervaring met simpele tools om inzicht te krijgen in je dieet en geeft praktische handvatten verandering door te voeren.

Marcel
13/01/2021

Ik ben met Esther in contact gekomen toen ik na mijn zwangerschap weer terug wilde naar mijn oude gewicht. Ik wilde graag begeleiding hierin, een stok achter de deur, maar vooral ook graag kennis over wat goede en verantwoorde keuzes zijn. Dus hoe kan ik mijn eetpatroon zo aanpassen dat het een gewoonte wordt ipv een ‘moetje’. Dit heeft mij erg geholpen en heeft ervoor gezorgd dat ik binnen de gestelde termijn mijn streefgewicht heb bereikt, erg blij mee! Dankjewel Esther.

Milou
12/01/2021

Ik ben bij Esther terecht gekomen omdat ik als doel had om wat kilo’s te verliezen. Gedurende het traject merkte ik dat het niet om de kilo’s gaat, maar om je mindset. Esther heeft door de opdrachten die ze gaf en door te spiegelen mij inzicht gegeven in mijn gedrag in relatie tot het eten. Daarnaast heeft het mij geholpen om een gezondere levensstijl erop na te houden.

Judy
14/12/2020

Esther heeft mij super geholpen bij het bereiken van mijn doelen. Niet alleen ben ik gezonder gaan eten en inmiddels al 7 kilo afgevallen, maar ook vooral de mindset waarom je bepaalde keuzes maakt. Het lijkt misschien makkelijk om gezonder te gaan eten, maar wat ik zelf nog veel belangrijker vond waren de nuttige adviezen om gedrag te verklaren en om dit te veranderen. Daarom heb ik er vertrouwen in dat ik het op lange termijn ook beter ga volhouden.

Jan
23/11/2020

Ik raad iedereen aan om een traject bij Esther te volgen. Ze luistert goed en pakt de problemen aan bij de kern. Je werkt niet alleen aan gewicht verliezen op een gezonde manier. Ze daagt je vooral uit om je gedachten en aannames over eten onder de loep te nemen. Ik denk dat ik door haar begeleiding nu eindelijk de vicieuze cirkel heb doorbroken en duurzaam op gewicht ga blijven.

Liesbeth
15/11/2020

Door Esther ben ik weer op het juiste pad gezet. Het gaat niet alleen om gezond af te vallen maar ook te kijken hiermee om te gaan op lang termijn. Dank daarvoor Esther?

Miranda
11/11/2020

Esther heeft mij hele goeie advies gegeven.

Ik ben wijzer geworden over dingen die ik dacht dat niet belangrijk is.

Ze weet waar ze het over heeft!

Ik raad haar zeker aan!

Jentje Eustacia-Maal
09/10/2020

Esther richt zich niet alleen op wat je eet, maar vooral op je eetgedrag en -patronen. Door hier verandering in aan te brengen heb je ook meer kans op een blijvend resultaat.

M.
16/09/2020

Esther heeft mij goed geholpen.

Door aanpassingen en bewuster om gaan met voeding en mindset begin ik mijn doelen te halen. Ook kreeg ik prettige adviezen en denkt ze met je mee.

Gailey
14/09/2020

In een woord super.

Goed advies en goede begeleiding met een paar kleine veranderingen goede resultaten behaald.

Monique
15/08/2020

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding die Esther heeft gegeven. Met kleine tips en veranderingen in het eetpatroon goede resultaten bereikt! Vooral fijn omdat ik nog borstvoeding gaf en door voedingsallergie bij mijn kindje niet alles kon eten. Ook goede adviezen in verandering van denkpatronen waardoor je anders over voeding gaat nadenken. Bedankt!

Astrid
13/08/2020

Zonder Esther had ik nooit geweten dat ik een gluten intolerantie heb. Tijdens de sessies bij Esther werd dit steeds duidelijker. Esther is deskundig, professioneel en ze weet je goed te motiveren. (Opmerking van Esther: Tijdens de consulten was het vermoeden dat er medisch iets aan de hand was. Ik stel zelf als BGN gewichtsconsulent geen diagnose, maar bespreek wel of het verstandig is een arts raad te plegen.)

Aleida
17/07/2020

Ik ben heel blij met de begeleiding van Esther. Ze kijkt naar je huidige voedingspatroon en adviseert aan de hand daarvan haalbare aanpassingen, waarbij ze heel goed rekening houdt met je wensen. Ook geeft ze heel veel informatie en tips om je eetpatroon aan te passen en daagt ze je uit om ook echt na te gaan wat je eet en drinkt, en waarom, zodat je daadwerkelijk dingen blijvend kan veranderen. Ik kan Esther dan ook van harte aanbevelen!

Miriam
19/05/2020

Esther heeft mij nieuwe inzichten gegeven en

duidelijke uitleg en informatie om aan de slag te gaan.

Fijne gesprekken, ze weet je echt te motiveren!

Karin
21/02/2020

Ik ben Esther zeer dankbaar voor de professionele, persoonlijke en duidelijke aanpak die ze hanteert. Dit heeft er voor gezorg dat niet alleen mijn doelstellingen zijn bereikt, maar ook de juiste handvaten heeft gegeven om daarna verder te gaan op de juiste manier. Dank je!

Floris
15/01/2020

Waar ik dacht dat ik te veel at, at ik te weinig en waarvan ik dacht dat goed was kon veel beter! Esther heeft mij geleerd gezonde, verantwoorde keuzes te maken, zonder honger te hoeven hebben. Ik ben heel blij met deze inzichten, omdat ik veel beter weet wat goed is voor mijn lijf!

C
09/01/2020

Esther heeft mij enorm geholpen inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en waar verbeteringen in te halen waren. Qua streefgewicht ben ik er nog niet, maar met de voedingstips kom ik er vast en zeker!

Jeltsje
24/12/2019

Esther is gemotiveerd en deskundig. Voor een eenmalig advies heb ik enorm veel materiaal en hulpmiddelen gekregen voor een haalbaar en duurzame verbetering van mijn eetpatroon. Ik moet nog ervaren dat het gaat lukken, maar ik heb er vertrouwen in!

Marc
22/12/2019

ik durfde niet meer op de weegschaal, maar hield mezelf voor de gek. maar kleding kopen, werd steeds n maatje groter.

Er moest iets gebeuren, maar iets zonder “jojo effect”

ik kwam bij Esther en dat was n goede eerste stap.

Duidelijk, in haar adviezen, voorbeelden van welke producten te kopen ging ik aan de slag.

Ik begon me steeds fitter te voelen, en kan nog steeds lekker eten.Nu 5 kg kwijt, ik hoop over een poosje nog iets meer.

Er hangt in mn kast een broekpak, gekocht 12 jaar geleden.

Tijdloos pak.

Nog 1a 2 kilo er af en het zit me weer prima.Dat geeft moed.

Dank je wel Esther! De heerlijke recepten van de site zijn ook een ondersteuning. ik heb ze uitgeprint en in de map gedaan. Mijn nieuwe kookboek.

Kitty
17/12/2019

Esther is zeer deskundig, grondig en duidelijk. Ze doet echt veel extra werk: ik had een eenmalig consult van anderhalf uur (en daarop is ook het tarief berekend) maar ik kreeg nog een stapel belangrijke info op maat gemaakt voor die prijs, ongelooflijk! Veel eye openers, goede tips, ze is super goed op de hoogte van alles, inclusief mijn persoonlijke situatie. Een absolute aanrader!

Petra
04/11/2019

Door mijn voedingspatroon aan te passen en bewuster te gaan eten ben ik ruim 7 kilo afgevallen. Mijn doel heb ik nog niet bereikt maar door het aanpassen van mijn eetgewoontes gaat dit zeker lukken. Door de steun en advies van Esther ga ik dit bereiken. Ze zet jezelf aan het denken en je moet het zelf willen anders bereik je geen ommekeer en is het een kortstondig succes. Bij haar ben je op het goede adres door normaal te blijven eten je streefgewicht te bereiken.

Maarten
01/11/2019

In de loop der jaren waren de kilo’s er gestaag bij gekomen, ondertussen hadden we het idee dat we toch wel redelijk gezond aten. Esther heeft ons geholpen inzicht te krijgen in ons eetpatroon en ons geleerd niet te streng te zijn voor onszelf. De ongezonde kilo’s zijn er inmiddels af, we genieten van alles wat we eten en drinken en we missen eigenlijk niets. Het is heel fijn om samen terecht te kunnen bij Esther, op deze manier hebben wij alle tips en adviezen thuis super goed kunnen inzetten omdat we elkaar begrepen. Esther heeft ons aan een compleet andere mindset geholpen, bedankt Esther!

Gert-Jan En Orinda
31/10/2019

Zeer tevreden over Esther. Zij is goed onderlegd in de materie. Daarnaast weet zij juist de nadruk te leggen op het coachen van het gedrag rondom eten en komt daarbij met niet zweverige maar zeer nuttige tips en voorbeelden. Echt een aanrader om blijvend gezond te gaan eten ipv snel even wat kilo’s er af.

Marianne
08/10/2019

Wij hebben heel veel aan de adviezen van Esther gehad.

Na meermalig veel online ( niet vol te houden ) diëten te hebben gevolgd, uiteindelijk bij Esther terecht gekomen.

De diverse (kleine) aanpassingen in ons eetpatroon hebben er voor gezorgd dat wij zonder veel in te leveren op onze eetgewoontes onze doelen kunnen bereiken.

Lars
03/10/2019

Naast tips over gezonde voeding geeft Esther advies en oefeningen over gedragsverandering. Ik wilde niet alleen afvallen maar ook leren op een ontspannen manier met eten omgaan. Veel eetgedrag en gedachten zaten vastgeroest, en dit heeft Esther weten open te breken. Nu ben ik kilo’s kwijt, voel ik me lekkerder in mijn vel, en het belangrijkste: ik wil en kan mijn nieuwe gezonde levensstijl volhouden. Bedankt!

Dorien
14/09/2019

Esther heeft me goed op weg geholpen om weer gezonder te gaan eten. Ze heeft veel kennis over voeding maar neemt ook de tijd om te kijken naar het grotere plaatje.

Lidewij
19/08/2019

Na jarenlang niet goed eten, eten wat niets met voeding te maken had

Nu weer 3 keer per dag goed eten mijn lichaam vullen met voeding

Met tips adviezen uitleg oefeningen

Oefeningen die je ook kan toepassen op andere aspecten in je leven

Echt blij met deze stap ik voel mij nu weer goed begin nu langzaamaan ook af te vallen en het voornaamste ik voel mij veel fitter en gezonder

Dankjewel esther voor je steun

Dorien
24/06/2019

Esther heeft mij geholpen om een gezondere relatie met eten aan te gaan. Heel blij met de nieuwe inzichten. Bedankt Esther.

Denyse
06/06/2019

Met Esther’s hulp is het me gelukt heel wat kilo’s af te vallen.

Ze gaf me inzichten waarmee ik, zonder ons hele eetpatroon om te gooien, goed uit de voeten kon. Vooral alle tips om een gezondere, betere variant te kiezen waren perfect.

Precies wat ik nodig had, bedankt Esther.

Bea
05/06/2019

Esther is een vakvrouw die niet aflatend op zoek gaat, met de betrokkene zelf, naar de onderliggende motieven die te maken hebben met ongezond eten. Dit zorgt voor een duurzame gedragsverandering en gewichtsvermindering.

Frits
04/06/2019

Esther heeft me veel geleerd over gezond eten, voeding en mijn eigen opvattingen die gewichtsverlies in de weg zaten. Ze heeft me geholpen aan een nieuwe kijk op eten, daar ben ik haar dankbaar voor!

Renée
03/06/2019

Esther heeft mij geholpen de regie omtrent eten weer in handen te nemen. Dank hiervoor!

Lisa
03/06/2019

Esther heeft mij een goed inzicht gegeven in wat eten met je doet en verandering van levensstijl top !

Gerrit
12/05/2019

Met behulp van Esther is het gelukt om oude, ingewortelde eetpatronen te doorbreken en een nieuwe weg in te slaan.

Mijn gezin en ik eten bewuster/gezonder en ik voel me fitter, doordat ik meer ben gaan bewegen. De kilo’s gaan er moeizaam af, mede door de overgang, maar ze gaan wel.

Bedankt voor deze andere mindset Esther! Op naar een gezondere toekomst.

Petra H.
10/04/2019

Esther is een ontzettend fijn mens, en door haar gerichte vragen over het ”waarom” van eten hielp ze me een heel ander denkpatroon te ontwikkelen. Ik ben nu niet meer boos op mezelf als ik een keer een koekje eet. Als ik het maar een echt lekker koekje vind! Daardoor is mijn zelfbeeld heel erg verbeterd en ben ik veel milder voor mezelf, wat mijn resultaten en algeheel stressniveau heel erg ten goede is gekomen. Dankjewel Esther!

Judy
27/03/2019

Door de begeleiding van Esther ben ik bewuster gaan eten en inkopen gaan doen. Ik weet wat ik wel en niet wil eten zodat ik me fit voel! Daarnaast heb ik meer grip op hoe we als gezin onze vegetarische maaltijden kunnen aanvullen om aan de juiste voedingsstoffen te komen en … ondertussen is er 8 kg af! Dankjewel Esther!

Irma
27/02/2019

Ontzettend veel gehad aan de adviezen van Esther. Ik heb altijd problemen met (niet) eten gehad, en was een enorme jojo. Nu, met de weg die ik door Esther ben ingeslagen, ben ik 16 kg kwijt in een half jaar. Het ging langzaam maar gestaag, en ik voel me een ander mens. Ook omdat ik merk dat dit een voedingspatroon is dat ik zonder al teveel moeite kan blijven doen op deze manier. Ik denk niet meer, “Wanneer ben ik eens klaar met dit dieet?” en als ik ergens heen ga denk ik niet meer aan wel/niet eten en snoepen, maar ik denk aan de mensen, aan de activiteit. Het is een verademing om na tientallen jaren eindelijk rust te hebben op het gebied van eten.

Carola
13/02/2019

Ik wilde graag een paar kilo’s afvallen. Mede door de goede begeleiding en voedingsadviezen van Esther mocht ik zelfs meer eten en behaalde ik ook nog resultaat. Veel dank Esther.

Shanti
06/02/2019

Ik heb veel geleerd op het gebied van voeding en mijn eigen denkwijze over voeding is veranderd. Ik ben bewuster gaan eten, maar ook geleerd om soms ”bewust” ongezonde keuzes te maken – en daar geen schuld gevoel over te krijgen! Ik ben er nog niet maar dankzij Esther haar adviezen ben op ik op de goede weg!

Bedankt voor alles!

Anna
04/02/2019

Ik had vooraf niet gedacht dat ik nu wel 5kg kwijt kon raken. Zelfs met meer eten en het zijn er inmiddels -8kg. Lekker gezond, maar het allerbelangrijkste op een manier die helemaal bij mij past. En een keer lekker uitspatten met eten? Helemaal niet erg, want ik heb nu geleerd hoe ik het daarna weer compenseer. Boven verwachting!

Petra Kijff
13/12/2018

Lieve Esther,

De afgelopen tijd heb je mij veel geleerd op het gebied van voeding. Het ging met ups en downs, wat best frustrerend, maar heel normaal is tijdens de weg naar een gezonde eetstijl. Je mag heus de fout in gaan, want je kan niet alles in één keer goed doen. Maar het belangrijkste is hoe je daar weer mee om gaat. Het te laten voor wat het is en niet boos te worden op jezelf en weer positief vooruit. En juist daar word je weer sterker van!

Ik vind het fijn dat je heel positief bent en dat je mij laat geloven en inzien wat ik allemaal wel niet kan.

Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ik ben heel goed op weg door er bewust mee bezig te zijn en ik ga er zeker komen dankzij jou hulp. Dankjewel voor alles!

Kimberley
12/12/2018

Veel geleerd op het gebied van voeding en mijn eigen denkwijze hierin. Ik ben bewuster gaan koken en grotendeels afgestapt van de kant en klare zakjes. Ik ben er nog niet maar dankzij Esther haar adviezen ben op ik op de goede weg!

Dank je wel Esther!

Karin
05/12/2018

Dankbaar – eerlijk – resultaat; dit zijn de eerste woorden die in mijn opkomen.

Iemand die je helpt, luistert en aan jou de keus laat wat je wil bereiken. Ik was blij dat ik geen dieet ging volgen. Ik moest gewoon slimmer om gaan met mijn eigen handelen en neigingen. Door bewuster te worden van mijn eigen gedrag en zelf mijn keuzes kon maken is het mij gelukt om gezonder en fitter te leven. Ik ben Esther dankbaar voor het afgelopen jaar.

Pim
29/11/2018

Goede begeleiding en informatie over voedingskeuze gekregen van Esther! Veel geleerd over mijn eigen eetpatronen en eetbehoeftes door samen mijn eetgedrag te analyseren!

Met resultaat op de weegschaal!

Judith
30/10/2018

Fijne samenwerking en erg veel geleerd van Esther wat voeding betreft. Ze weet meteen de kern van het probleem te vinden en komt met goede adviezen en tips. Blij dat ik dit traject heb gevolgd bij haar.

Elizabeth Kocovic
19/10/2018

Deze zomer heb ik een traject bij Esther gevolgd omdat het me zelf niet lukte mijn zwangerschapskilo’s te verliezen, tenzij ik een uitputtend crashdieet volgde die ik niet volhield. Ik heb duidelijke en praktische adviezen gekregen. In het begin kostte het me even wat extra tijd om mijn eetpatroon iets te veranderen en gezondere keuzes te maken, mr uiteindelijk moet ik zeggen dat het me redelijk makkelijk af ging, mede door de adviezen en inzichten die ik gekregen heb. Ik ben zelfs onder mijn streefgewicht uitgekomen. Esther denkt goed mee en ik vind haar een prettig persoon!

Merel

Gewichtsconsulent Leidsche Rijn

De erkende gewichtsconsulent in Utrecht

Ook online consulten

  • Zowel online consulten als face-to-face consulten!
  • De keuze is flexibel: je kan op elk moment kiezen voor een face-to-face of online consult

Gratis kennismaken?

Ik licht mijn aanpak toe en beantwoord je vragen graag terwijl we kennismaken, je zit nergens aan vast.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.