Beoordelingen

Wat mijn klanten zeggen

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van de 5 sterren (122 beoordelingen)
Ze hebben allemaal gekozen voor blijvend afvallen en meer vitaliteit met gewoon gezond èn lekker eten -uit de supermarkt- op een manier die goed bij ze past en ze (daarom) blijvend kunnen volhouden.
Rated 5 out of 5
01/11/2019

In de loop der jaren waren de kilo’s er gestaag bij gekomen, ondertussen hadden we het idee dat we toch wel redelijk gezond aten. Esther heeft ons geholpen inzicht te krijgen in ons eetpatroon en ons geleerd niet te streng te zijn voor onszelf. De ongezonde kilo’s zijn er inmiddels af, we genieten van alles wat we eten en drinken en we missen eigenlijk niets. Het is heel fijn om samen terecht te kunnen bij Esther, op deze manier hebben wij alle tips en adviezen thuis super goed kunnen inzetten omdat we elkaar begrepen. Esther heeft ons aan een compleet andere mindset geholpen, bedankt Esther!

Gert-Jan En Orinda
Rated 5 out of 5
31/10/2019

Zeer tevreden over Esther. Zij is goed onderlegd in de materie. Daarnaast weet zij juist de nadruk te leggen op het coachen van het gedrag rondom eten en komt daarbij met niet zweverige maar zeer nuttige tips en voorbeelden. Echt een aanrader om blijvend gezond te gaan eten ipv snel even wat kilo’s er af.

Marianne
Rated 5 out of 5
08/10/2019

Wij hebben heel veel aan de adviezen van Esther gehad.

Na meermalig veel online ( niet vol te houden ) diëten te hebben gevolgd, uiteindelijk bij Esther terecht gekomen.

De diverse (kleine) aanpassingen in ons eetpatroon hebben er voor gezorgd dat wij zonder veel in te leveren op onze eetgewoontes onze doelen kunnen bereiken.

Lars
Rated 5 out of 5
03/10/2019

Naast tips over gezonde voeding geeft Esther advies en oefeningen over gedragsverandering. Ik wilde niet alleen afvallen maar ook leren op een ontspannen manier met eten omgaan. Veel eetgedrag en gedachten zaten vastgeroest, en dit heeft Esther weten open te breken. Nu ben ik kilo’s kwijt, voel ik me lekkerder in mijn vel, en het belangrijkste: ik wil en kan mijn nieuwe gezonde levensstijl volhouden. Bedankt!

Dorien
Rated 5 out of 5
14/09/2019

Esther heeft me goed op weg geholpen om weer gezonder te gaan eten. Ze heeft veel kennis over voeding maar neemt ook de tijd om te kijken naar het grotere plaatje.

Lidewij
Rated 5 out of 5
19/08/2019

Na jarenlang niet goed eten, eten wat niets met voeding te maken had

Nu weer 3 keer per dag goed eten mijn lichaam vullen met voeding

Met tips adviezen uitleg oefeningen

Oefeningen die je ook kan toepassen op andere aspecten in je leven

Echt blij met deze stap ik voel mij nu weer goed begin nu langzaamaan ook af te vallen en het voornaamste ik voel mij veel fitter en gezonder

Dankjewel esther voor je steun

Dorien
Rated 5 out of 5
24/06/2019

Esther heeft mij geholpen om een gezondere relatie met eten aan te gaan. Heel blij met de nieuwe inzichten. Bedankt Esther.

Denyse
Rated 5 out of 5
06/06/2019

Met Esther’s hulp is het me gelukt heel wat kilo’s af te vallen.

Ze gaf me inzichten waarmee ik, zonder ons hele eetpatroon om te gooien, goed uit de voeten kon. Vooral alle tips om een gezondere, betere variant te kiezen waren perfect.

Precies wat ik nodig had, bedankt Esther.

Bea
Rated 5 out of 5
05/06/2019

Esther is een vakvrouw die niet aflatend op zoek gaat, met de betrokkene zelf, naar de onderliggende motieven die te maken hebben met ongezond eten. Dit zorgt voor een duurzame gedragsverandering en gewichtsvermindering.

Frits
Rated 5 out of 5
04/06/2019

Esther heeft me veel geleerd over gezond eten, voeding en mijn eigen opvattingen die gewichtsverlies in de weg zaten. Ze heeft me geholpen aan een nieuwe kijk op eten, daar ben ik haar dankbaar voor!

Renée
Rated 5 out of 5
03/06/2019

Esther heeft mij geholpen de regie omtrent eten weer in handen te nemen. Dank hiervoor!

Lisa
Rated 4 out of 5
03/06/2019

Esther heeft mij een goed inzicht gegeven in wat eten met je doet en verandering van levensstijl top !

Gerrit
Rated 5 out of 5
12/05/2019

Met behulp van Esther is het gelukt om oude, ingewortelde eetpatronen te doorbreken en een nieuwe weg in te slaan.

Mijn gezin en ik eten bewuster/gezonder en ik voel me fitter, doordat ik meer ben gaan bewegen. De kilo’s gaan er moeizaam af, mede door de overgang, maar ze gaan wel.

Bedankt voor deze andere mindset Esther! Op naar een gezondere toekomst.

Petra H.
Rated 5 out of 5
10/04/2019

Esther is een ontzettend fijn mens, en door haar gerichte vragen over het ”waarom” van eten hielp ze me een heel ander denkpatroon te ontwikkelen. Ik ben nu niet meer boos op mezelf als ik een keer een koekje eet. Als ik het maar een echt lekker koekje vind! Daardoor is mijn zelfbeeld heel erg verbeterd en ben ik veel milder voor mezelf, wat mijn resultaten en algeheel stressniveau heel erg ten goede is gekomen. Dankjewel Esther!

Judy
Rated 5 out of 5
27/03/2019

Door de begeleiding van Esther ben ik bewuster gaan eten en inkopen gaan doen. Ik weet wat ik wel en niet wil eten zodat ik me fit voel! Daarnaast heb ik meer grip op hoe we als gezin onze vegetarische maaltijden kunnen aanvullen om aan de juiste voedingsstoffen te komen en … ondertussen is er 8 kg af! Dankjewel Esther!

Irma
Rated 5 out of 5
27/02/2019

Ontzettend veel gehad aan de adviezen van Esther. Ik heb altijd problemen met (niet) eten gehad, en was een enorme jojo. Nu, met de weg die ik door Esther ben ingeslagen, ben ik 16 kg kwijt in een half jaar. Het ging langzaam maar gestaag, en ik voel me een ander mens. Ook omdat ik merk dat dit een voedingspatroon is dat ik zonder al teveel moeite kan blijven doen op deze manier. Ik denk niet meer, “Wanneer ben ik eens klaar met dit dieet?” en als ik ergens heen ga denk ik niet meer aan wel/niet eten en snoepen, maar ik denk aan de mensen, aan de activiteit. Het is een verademing om na tientallen jaren eindelijk rust te hebben op het gebied van eten.

Carola
Rated 5 out of 5
13/02/2019

Ik wilde graag een paar kilo’s afvallen. Mede door de goede begeleiding en voedingsadviezen van Esther mocht ik zelfs meer eten en behaalde ik ook nog resultaat. Veel dank Esther.

Shanti
Rated 5 out of 5
06/02/2019

Ik heb veel geleerd op het gebied van voeding en mijn eigen denkwijze over voeding is veranderd. Ik ben bewuster gaan eten, maar ook geleerd om soms ”bewust” ongezonde keuzes te maken – en daar geen schuld gevoel over te krijgen! Ik ben er nog niet maar dankzij Esther haar adviezen ben op ik op de goede weg!

Bedankt voor alles!

Anna
Rated 5 out of 5
04/02/2019

Ik had vooraf niet gedacht dat ik nu wel 5kg kwijt kon raken. Zelfs met meer eten en het zijn er inmiddels -8kg. Lekker gezond, maar het allerbelangrijkste op een manier die helemaal bij mij past. En een keer lekker uitspatten met eten? Helemaal niet erg, want ik heb nu geleerd hoe ik het daarna weer compenseer. Boven verwachting!

Petra Kijff
Rated 5 out of 5
13/12/2018

Lieve Esther,

De afgelopen tijd heb je mij veel geleerd op het gebied van voeding. Het ging met ups en downs, wat best frustrerend, maar heel normaal is tijdens de weg naar een gezonde eetstijl. Je mag heus de fout in gaan, want je kan niet alles in één keer goed doen. Maar het belangrijkste is hoe je daar weer mee om gaat. Het te laten voor wat het is en niet boos te worden op jezelf en weer positief vooruit. En juist daar word je weer sterker van!

Ik vind het fijn dat je heel positief bent en dat je mij laat geloven en inzien wat ik allemaal wel niet kan.

Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ik ben heel goed op weg door er bewust mee bezig te zijn en ik ga er zeker komen dankzij jou hulp. Dankjewel voor alles!

Kimberley
Rated 4 out of 5
12/12/2018

Veel geleerd op het gebied van voeding en mijn eigen denkwijze hierin. Ik ben bewuster gaan koken en grotendeels afgestapt van de kant en klare zakjes. Ik ben er nog niet maar dankzij Esther haar adviezen ben op ik op de goede weg!

Dank je wel Esther!

Karin
Rated 5 out of 5
05/12/2018

Dankbaar – eerlijk – resultaat; dit zijn de eerste woorden die in mijn opkomen.

Iemand die je helpt, luistert en aan jou de keus laat wat je wil bereiken. Ik was blij dat ik geen dieet ging volgen. Ik moest gewoon slimmer om gaan met mijn eigen handelen en neigingen. Door bewuster te worden van mijn eigen gedrag en zelf mijn keuzes kon maken is het mij gelukt om gezonder en fitter te leven. Ik ben Esther dankbaar voor het afgelopen jaar.

Pim
Rated 5 out of 5
29/11/2018

Goede begeleiding en informatie over voedingskeuze gekregen van Esther! Veel geleerd over mijn eigen eetpatronen en eetbehoeftes door samen mijn eetgedrag te analyseren!

Met resultaat op de weegschaal!

Judith
Rated 5 out of 5
30/10/2018

Fijne samenwerking en erg veel geleerd van Esther wat voeding betreft. Ze weet meteen de kern van het probleem te vinden en komt met goede adviezen en tips. Blij dat ik dit traject heb gevolgd bij haar.

Elizabeth Kocovic
Rated 5 out of 5
19/10/2018

Deze zomer heb ik een traject bij Esther gevolgd omdat het me zelf niet lukte mijn zwangerschapskilo’s te verliezen, tenzij ik een uitputtend crashdieet volgde die ik niet volhield. Ik heb duidelijke en praktische adviezen gekregen. In het begin kostte het me even wat extra tijd om mijn eetpatroon iets te veranderen en gezondere keuzes te maken, mr uiteindelijk moet ik zeggen dat het me redelijk makkelijk af ging, mede door de adviezen en inzichten die ik gekregen heb. Ik ben zelfs onder mijn streefgewicht uitgekomen. Esther denkt goed mee en ik vind haar een prettig persoon!

Merel
Rated 5 out of 5
12/09/2018

Omdat ik geen zin had om weer een dieet te volgen maar permanent mijn eetgewoonte aan te passen op zoek gegaan naar een alternatief en bij Esther terecht gekomen. Doordat Esther zich aan wist te passen aan mijn doelstellingen en bewust maakt van de diverse keuzes die je hierin hebt direct een goed gevoel gekregen. Door het advies om voor de juiste producten te kiezen en voedingsstoffen in balans te houden heb ik nooit het gevoel gehad met een dieet bezig geweest te zijn. Ondertussen al flink wat kilo’s afgevallen en is deze manier van eten mijn standaard geworden. En de lekkere dingen? Ook die eet ik nog, maar wel met mate en op de momenten dat het kan en ik mijn andere voeding erop aanpas. Esther heeft mij hierin begeleid en continu voorzien van de juiste adviezen. Ook vaak een spiegel voorgehouden, maar mij wel mijn eigen keuzes laten maken. Voor mij een prettige werkwijze zo!

Martin
Rated 5 out of 5
14/08/2018

In December 2017 gestart met het traject bij Esther. Net de laatste sessie gehad en zeer tevreden en met vertrouwen in de toekomst afscheid genomen. Door de sessies uit te smeren over 8 maanden is er vertrouwen in mijn eigen kunnen gecreëerd en is het me gelukt om 7,5 kilo af te vallen. Esther maakt je bewust van je (eet)patronen en waarom je daarin veranderen wilt. Ze heeft bij mij een snaar geraakt die veel dieper ging dan het simpel in je mond stoppen van teveel chocola 😉 en daardoor is de eerste dominosteen om gegooid die de aanzet gegeven heeft in bewustwording en verandering van mezelf. Door de juiste vragen te stellen en niet alleen maar op het eten zelf te focussen grijpt het allemaal in elkaar. Uiteraard naast dat ik veel bruikbare tips in mijn eetpatroon verweven heb waardoor ik nu gezond, lekker en bewust eet én de sleutel gevonden heb om dit vol te blijven houden! Dank je wel Esther!

Dianne
Rated 5 out of 5
14/08/2018

Na een paar eerdere lijnpogingen ben ik bij Esther gekomen.

Omdat ik niet in de buurt woon heb ik een traject online gevolgd.

Voor mij was het zeer verhelderd dat ze mij vooral liet inzien waarom ik iets at en wanneer. Maar mijzelf dan ook moest afvragen of ik het wel nodig had.

Ze geeft voldoende motivatieoefeningen mee als huiswerk. Je gaat dan echt nadenken over het “waarom”.

Margreet
Rated 5 out of 5
08/07/2018

Ik ben nu 2 keer geweest bij Esther. Ik ben zeer tevreden omdat ik nu t inzicht en de handvaten heb verkregen om bewust met voeding bezig te zijn. De juiste keuzes te kunnen maken om gezond af te kunnen vallen. Ik ben op de goede weg. Dank daarvoor Esther!!

Diana
Rated 5 out of 5
06/07/2018

Via de sessies met Esther samen een coachingstraject ingegaan waarbij ik al heel snel resultaten heb geboekt naar een gezonder eetpatroon op een gemakkelijke manier. Ik ben nu een weg ingeslagen waarbij ik de regie heb over mijn eetgedrag, kilo’s kwijt ben en mij gezonder en energieker voel. Esther geeft inzicht in eigen gedrag en sturingsmogelijkheden, analyseert meet-waarden en geeft ook praktische tips.

Floris
Rated 5 out of 5
25/06/2018

Heel goede adviezen en passend bij mijn situatie. Esther heeft veel kennis over voeding en over menselijk gedrag. Ze luistert goed en kan goed uitleggen waarom ze je sommige dingen adviseert. Aanrader!

Linda
Rated 5 out of 5
18/06/2018

Esther geeft prima informatie over gezond

eten daarnaast stelt ze de juiste vragen waarbij

de zwakheden in mijn eetpatroon duidelijk

zijn geworden. Met als resultaat gewichtsverlies.

Johan
Rated 4 out of 5
14/06/2018

De werkwijze van Esther sluit aan bij wat ik nodig had, kritisch nadenken over mijn eetgewoontes. Door de gesprekken kwam ik tot nieuwe inzichten en leerde ik anders eten. Het resultaat is er: 7 kilo minder. Een half jaar later is dit er gelukkig nog steeds af!

Marit
Rated 4 out of 5
23/05/2018

Dankzij de adviezen van Esther heb ik inzicht gekregen in mijn eetpatroon en eetgewoontes. Dankzij een aantal eenvoudige aanpassingen ben ik inmiddels 13 kilo kwijt.

Saskia
Rated 5 out of 5
25/03/2018

Enige maanden geleden zijn mijn vrouw en ondergetekende bij Esther begonnen om een aantal kilo’s op een prettige manier af te vallen.

Na allebei een apart intake gesprek gehad te hebben, om de doelen te bespreken en de werkwijze van Esther aan te horen zijn we begonnen met een heel andere manier van eten.

Tot onze verbazing moesten we veel meer en anders gaan eten, iets minder drinken van 2 glaasjes wijn naar 1 en een veel beter ontbijt.

We zijn een aantal weken samen bij Esther geweest om de vorderingen te meten en te bespreken wat er nog veranderd kon worden.

We zijn inmiddels 4 en 5 kilo’s kwijt geraakt zonder hele gekke dingen gedaan te hebben, als we wat meer aan sport hadden gedaan was dit waarschijnlijk nog beter geweest.

Een aanrader dus!

Rob
Rated 5 out of 5
03/03/2018

Ik was op zoek naar inzicht in mijn eetpatroon en een goede balans te vinden tussen gezonde voeding en af en toe jezelf iets lekkers gunnen. Esther heeft dit geweldig weten vertalen en is duidelijk in haar verhaal.

Christel
Rated 4 out of 5
21/01/2018

Ik was op zoek naar een balans tussen een paar kilo

afvallen en voldoende energie overhouden tijdens het hardlopen van langere afstanden. Esther liet me inzien dat dit lukt door voldoende koolhydraten, vetten en eiwitten te eten. Door de nadruk te leggen op voedingsstoffen in plaats van te denken in dingen die ik wel en niet mag eten is me dit gelukt. Esther stelt de juiste vragen en laat je zelf dingen ontdekken en inzien. Hierdoor is het je eigen proces. Dat werkt heel goed!

Ricky
Rated 5 out of 5
13/12/2017

Ik heb de samenwerking met Esther als zeer prettig ervaren. Ze is iemand die naast je staat en graag met je meedenkt. Ze is voor mij een goede sparringspartner geweest die de juiste vragen weet te stellen. De afgelopen maanden heb ik veel nieuwe inzichten op gedaan, met name op het gebied van gedragsverandering.

Marloes
Rated 4 out of 5
04/12/2017

Ik ben naar Esther toe gegaan om te leren hoe ik nou gezond moet leven en ook om een beetje af te vallen. Ik wist niet welke manier het beste voor mij was. Ook wist ik niet wat nou eigenlijk “gezond” is en in welke mate.

Nu kijk ik terug op een periode waar ik veel in heb geleerd en ook gezonder ben geworden.

Ik vond het erg fijn om dit samen met Esther te doen. Ze denkt graag met je mee en samen kom je wel tot een oplossing.

Ik heb mijn doel bereikt!

Valerie
Rated 5 out of 5
26/11/2017

Esther heeft mij geholpen om een goede start te maken met afvallen.

Mijn probleem was dat ik te weinig at en de verbranding daardoor nauwelijks op gang kwam.

Opeens moest ik veel meer calorieën gaan eten waaronder ook “gewoon” lekkere dingen zoals bv. een stukje chocola bij de koffie, best wennen want in mijn beleving kon dat niet in combinatie met afvallen.

Kort gezegd ik ben anders gaan eten, verantwoorde keuzes maken gezond en lekker.

Ik ben vanaf het begin enthousiast geweest over de werkwijze van Esther met een voor mij fantastisch resultaat.

Arlene
Rated 5 out of 5
20/11/2017

Ik heb veel van Esther geleerd, niet alleen werd er aandacht besteed aan waarom ik dingen at die ik eigenlijk niet wil maar ook duidelijke uitleg over gezonden voeding. Ik dacht te weten wat gezonden keuzes zijn maar door Esther heb ik heel veel bijgeleerd!

Renske
Rated 5 out of 5
25/10/2017

Esther leert je bewust keuzes maken in je voeding en laat je inzien dat kleine veranderingen in je eetpatroon al resultaat kunnen hebben. Daarbij kijkt ze niet alleen naar voeding, maar ook naar gedrag. Die combi spreekt mij erg aan en geeft veel inzicht. Ze richt zich niet op dieeten, maar meer op het maken van bewuste keuzes. Ik vond het ook fijn dat ze een overzicht had van welke producten je kunt kopen in de supermarkt. Kortpm een prima gewichtsconsulent, die ik van harte aan kan bevelen.

Evelien
Rated 4 out of 5
12/10/2017

Ben erg blij met Esther. Leert je een goede voedingsrijk eetpatroon aan. Coacht je op de juiste wijze zonder dat je het gevoel hebt op dieet te zijn. Ook nooit een honger gevoel gehad. En als je een bepaald iets niet lust kijkt ze samen met jou naar een alternatieve.

Kortom erg tevreden ?

Brigitte
Rated 5 out of 5
05/10/2017

Esther heeft me veel geleerd over voeding en hoe je gezonde keuzes kunt maken. Ik heb erg veel geleerd van haar kennis over voedingsstoffen en het belang ervan. Geen diëten maar wel een werkzaam en gedetailleerd advies. Niet voor mensen die snel heel veel kilo’s willen verliezen al zal bij sommige mensen een ander voedingspatroon al heel snel tot resultaat leiden.

Ik ben Esther dankbaar voor een zet in de goede richting.

Dieuwke
Rated 5 out of 5
23/08/2017

Sinds ik bij Esther ben geweest, heb ik een totaal andere houding t.o.v. voeding en vooral de rol die ik zelf speel in de keuzes die je maakt. Vooral dat laatste vond ik een verrassende “bijvangst”. En eigenlijk is dat waar alles om draait. Natuurlijk weten we allemaal wat gezond voor je is, maar juist inzicht krijgen in waarom je wel of juist niet bepaalde keuzes maakt is veel interessanter en waardevoller. De omslag van onbewust naar bewust keuzes maken, ook soms voor de iets ongezondere producten, is wat mij betreft de reden waarom de gesprekken met Esther waardevol zijn geweest. Het afvallen ging daarna eigenlijk gemakkelijk, mijn knop was om.

Evedien
Rated 4 out of 5
15/08/2017

Bij Esther heb ik geen dieet gekregen maar een andere voedingswijze. Daarnaast heeft ze me middels allerlei oefeningen inzicht gegeven in het hoe en waarom van mijn eerdere eetpatroon. Mijn doel: zonder nadenken kunnen eten zonder aan te komen leek mij totaal niet realistisch maar komt nu toch al behoorlijk dichtbij. Uiteindelijk moet ik het zelf doen, maar zonder Esther was ik nooit zover gekomen.

Sara Sprong
Rated 5 out of 5
05/07/2017

Allereerst vind ik het een plus dat Esther ook coaching aanbiedt aan duo’s. Ik heb samen met een vriendin het traject gevolgd. Dat was naast gezellig, ook fijn omdat je elkaar scherp kunt houden en ervaringen kunt delen.

Ik ben een paar kilo afgevallen en ben daar blij mee, maar vooral ook met het gevoel dat ik die kilo’s er ook af kan houden in de toekomst. Dit omdat Esther ons heeft geleerd om andere, gezondere keuzes te maken, zonder dat je het gevoel hebt ‘aan de lijn’ te zijn.

Annelies
Rated 5 out of 5
02/07/2017

Sinds ik bij Esther terecht ben gekomen ben ik anders gaan denken over voeding. Het was best spannend om met een onbekende te praten over mijn voedingspatroon en al mijn (slechte) gewoonten. Esther stelt je op je gemak en heeft mij goed geholpen. Met kleine aanpassingen, het stellen van een doel en bewustwording van je voeding (voedingsapp geeft veel inzicht) en wat je lichaam nodig heeft maak je stappen vooruit. De sleutel ligt bij jezelf maar Esther geeft je goede handvatten waarmee je in je dagelijks leven prima vooruit kunt! Het fijnste vind ik dat je geen dieet volgt, je mag eten wat je wil maar wel gezond en voedzaam met gewone producten uit de supermarkt!

Als je worstelt met dieten of gezonder worden, kan ik De begeleiding van Esther zeker aanraden!

Josine Van Der Veen
Rated 5 out of 5
29/06/2017

Top! Ik ben veel bewuster geworden van zowel mijn eetgewoontes als wat wel en niet gezond is. Dit was mijn doel en dat heb ik bereikt. Ik ben echt in gaan zien wat echt ‘voed’ en wat meer als ‘extra’ kan worden beschouwd. Naast het leren over eten van wat wel en niet goed is, heb ik ook veel geleerd over denkpatronen en motivatie over eetbeslissingen. Deze zijn nodig om te weten waarvoor, waarom en hoe je het doet.

Ik weet door Eshter hoe ik verder moet gaan en waar ik op moet letten.

Bedankt!

Mel
Rated 5 out of 5
07/03/2017

Esther heeft mij geholpen om mij bewust te worden van mijn eetpatroon en mij een gezonder eetpatroon eigen te maken, zodat ik ook op de lange termijn op een gezond gewicht kan blijven. Precies wat ik nodig had! Ik ben zeer tevreden over de helderheid, de communicatie en de resultaten.

Maarten

Gewichtsconsulent Leidsche Rijn

De erkende gewichtsconsulent in Utrecht

Ook online consulten

  • Zowel online consulten als face-to-face consulten!
  • De keuze is flexibel: je kan op elk moment kiezen voor een face-to-face of online consult

Gratis kennismaken?

Ik licht mijn aanpak toe en beantwoord je vragen graag terwijl we kennismaken, je zit nergens aan vast.