Beoordelingen

Wat mijn klanten zeggen

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van de 5 sterren (122 beoordelingen)
Ze hebben allemaal gekozen voor blijvend afvallen en meer vitaliteit met gewoon gezond èn lekker eten -uit de supermarkt- op een manier die goed bij ze past en ze (daarom) blijvend kunnen volhouden.
Rated 5 out of 5
18/01/2017

Ik vind Esther een specialist in haar werk. Esther is rustig en komt deskundig over. Ik heb diverse handvatten gekregen om zelf tot oplossingen te komen die praktisch toepasbaar zijn in mijn leven om dingen aan te passen. Ik ben in 3 maanden al 5 kilo afgevallen en het kost mij op dit moment niet heel veel moeite. Ook neemt mijn zelfvertrouwen toe en ook dat het geloof dat je daadwerkelijk stappen kunt maken om gezonder te leven.

Anne
Rated 5 out of 5
18/01/2017

Esther is al maanden mijn ‘eetcoach’ en naar alle tevredenheid. Zij denkt mee, houd rekening met mijn persoonlijke situatie, komt met hele goede tips en is zeer gedegen, deskundig en professioneel. Ze windt er ook geen doekjes om, maar doet dat op een heel positieve ondersteunende manier. Een persoonlijke aanpak met resultaat. Kortom: een topcoach.

Hanneke
Rated 5 out of 5
12/01/2017

Ik ben Esther heel dankbaar voor haar begeleiding gedurende mijn traject. Ik heb inzicht in mijn eetpatronen en valkuilen gekregen. Dit heeft me verschillende “handvaten” gegeven om op gewicht te kunnen blijven. Dit is vooral een fantastische aanwinst in vergelijking met de andere methodes of diëten die ik hiervoor had gevolgd om af te vallen.

Ik heb Esther als deskundig en professioneel ervaren; iemand die geen doekjes erom windt. Dit heeft me enorm geholpen om de waarheid over mijn eetgewoontes onder ogen te zien en te kunnen veranderen.

Isaura
Rated 5 out of 5
11/01/2017

Na een verleden van diëten en weinig resultaat heb ik een aantal maanden geleden bij Esther aangeklopt. In een informele omgeving steunt en helpt ze je om je eetpatroon/gedrag te veranderen. Voor mij heeft dit enorm geholpen en ik ben blij dat ik deze stap heb gezet.

Roy
Rated 5 out of 5
29/12/2016

Met weinig vertrouwen in een diëtist en als laatste ‘redmiddel’ een maagverkleining kwam ik bij Esther terecht en wat ben ik hier blij mee! Ze kijkt verder dan alleen naar ‘het eten’, ze staat naast je, niet tegenover je, geeft je richtlijnen op een hele fijne manier en echte eyeopeners!

Het psychische ‘waarom’ is ook erg prettig, hier heb ik heel veel aan gehad. Ik maakt onbewust gezondere keuzes en heb geleerd anders te denken, maar het voelt heel natuurlijk. Ik kan oprecht zeggen dat ik wilde dat ik haar vijf jaar eerder had bezocht!

Het 10 weken-programma raad ik iedereen aan! De maagverkleining is absoluut uit mijn systeem, dankzij Esther. Niet alleen kom ik er niet eens meer voor in aanmerking, ik weet nu dat ik het zelf ook kan. Langzaam maar blijvend resultaat, een goede start voor 2017. Dank je wel!

Jennifer
Rated 5 out of 5
27/12/2016

Esther is een prima gewichtsconsulente. Ze heeft mij en ook mijn gezin gezonder leren eten en met simpele eetgewoontes ben ik afgevallen.

Ook gaf ze informatie over verschillende voedingsmiddelen en menu’s.

Jenny Schuurmans
Rated 5 out of 5
11/12/2016

Esther heeft mij (en ook mijn gezin) nieuwe lekkere eetgewoontes aangeleerd.

Kleine veranderingen qua voeding en letten op de belangrijke voedingsstoffen.

Prettige coaching en een mooie resultaat voor mij.

Jenny
Rated 5 out of 5
17/11/2016

Ik ben heel tevreden met Esther. Zij geeft duidelijk aan wat de valkuilen zijn en waar je op moet letten. Ze neemt alles goed met je door en geeft je advies welke dingen je kan uitproberen en geeft je een recept mee. Al met al zijn de weegschaal en ik heel tevreden over Esther.

Sylvia
Rated 5 out of 5
30/10/2016

Wat voor mij een van de beste punten is van Esthers begeleiding, is dat de focus niet ligt op alleen het afvallen, maar op het aanleren van goede gewoonten. Goede gewoonten om gebalanceerd te eten (volgens de schijf van vijf) zodat je binnen krijgt wat je nodig hebt.Daarnaast is Esther positief ingesteld en weet ze zich goed in te leven in jouw situatie, jouw obstakels, jouw valkuilen, jouw motivatie. Omdat de valkuilen toch nog op de loer liggen, blijft Esther mij nog een tijdje begeleiden, omdat ik het zonde zou vinden alsnog terug te vallen in het oude patroon.

Els
Rated 5 out of 5
10/10/2016

Zelf heb ik hier ook een programma gevolgd en heb er veel aan gehad. Esther is een lieve vrouw die echt naar je luistert en nuttige tips geeft. Ze denkt met je mee over wat het beste bij jou als persoon past in plaats van voor te lezen wat anderen altijd doen. Ze is makkelijk te bereiken voor vragen en is heel soepel met data inplannen voor afsraken. Ze deelt vaak haar persoonlijke ervaringen met gerechten en stuurt regelmatig succesvolle recepten door als je naar iets op zoek bent. Afvallen is voor iedereen met haar simpele aanpassingen aan eetpatronen, waardoor je niet minder eet, maar vooral anders eet. Samen zorgden we ervoor dat ik niet alleen tijdens het programma afviel, maar dat ik dit ook kon volhouden na afloop. Super bedankt Ester!

Kira
Rated 5 out of 5
01/10/2016

Door Esther ben ik op een andere manier naar voeding en naar mijzelf gaan kijken. Ook verschillende dieeten geprobeerd, waarmee ik heel veel af beb gevallen en later toch weer aangekomen. Nu ben ik bewust gaan eten en een andere denkwijze gaan hanteren dankzij Esther. Goed om te ontdekken waar je valkuilen zitten. Esther weet deze goed te ontdekken. De eetmeter is ook een handige tool ter ondersteuning. Nu zo door gaan. Bedankt Esther.

Edwin
Rated 5 out of 5
11/09/2016

Van elke korte-termijndieet werd ik na een jaar alleen maar dikker. Ik ben nu met normaal eten heel langzaamaan afgevallen. Esther geeft op een eerlijke nuchtere manier naast voedingsadviezen vooral psychologische tips. Ik heb er veel aan gehad en ben flink afgevallen. Ik weet nu ook beter hoe ik het zo kan houden. Dank je wel Esther!

Simone
Rated 5 out of 5
08/09/2016

Met inzicht hoe en wat je eet kom je al een heel stuk. Je doet het niet alleen om af te vallen maar ook om gezond te eten. Dit heeft Esther mij op een fijne en overzichtelijke manier duidelijk gemaakt, waarbij ik nu met mijn hele gezin kijk naar wat we eten. De kilo’;s gingen er vervolgens ook nog eens makkelijk af! Dank voor alle hulp!

Heel Fijne Profession Hulp
Rated 5 out of 5
25/06/2016

Ik heb al zoveel verschillende dieten geprobeerd in mijn leven en iedere keer viel ik wel af maar na verloop van tijd kwamen de kilo’s er weer dubbel zo hard bij. Daarnaast voelde ik mij altijd moe. Ik was het zat! Ik had hulp nodig om op een gezonde verantwoorde manier af te vallen met blijvend resultaat. Via een vriendin heb ik kennis gemaakt met Esther. Esther heeft mijn leven op een positieve manier veranderd. Ik ben veel bewuster gaan eten en weet nu precies wat mijn lichaam wel en/of niet nodig heeft. Ik voel mij zo fit en vitaal en vol energie!! Ik ben zeer tevreden over Esther en haar manier van werken. Echt een aanrader voor iedereen!!

S
Rated 5 out of 5
17/06/2016

in het verleden heb ik een aantal keer geprobeerd af te vallen met behulp van diëtiste, vaak voelde ik me tijdens hun programma energie loos en viel ik niet of nauwelijks af. Wat mij opviel bij het intake gesprek met de voedingsdeskundige is dat er verder gekeken word dan calorieën, zo bleek mijn vitamine inname ver onder de maat te zitten, dit op lossen was belangrijke dan afvallen. Na een aantal maanden is mijn vitamine huishouding weer op order en ben ik ook echt gewicht aan het verliezen terwijl ik me vit en vitaal voel. Ik ben dan ook zeer tevreden over de aanpak, in combinatie met de persoonlijke benadering en huiselijke sfeer zou ik iedereen aanraden om eens een kennismakingsgesprek in te plannen.

Alexander
Rated 5 out of 5
16/06/2016

Esther is een echte professional die haar vak goed verstaat.

Luistert goed en weet de mensen intern te motiveren. Resultaat is dat je echt gaat afvallen en duurzaam je gedrag ten aanzien van voeding aanpast.

Ik kan haar iedereen aanraden!

L
Rated 5 out of 5
28/05/2016

Esther gaat voor het maatwerk. Ze kan zich goed inleven in de persoon en in de omstandigheden. Het blijkt uit veel dat ze en veel kennis heeft en deze ook goed up-to-date houdt. Een fijn traject en een aanrader voor anderen. Wel belangrijk uiteraard dat je zelf goed meedoet!

R
Rated 5 out of 5
12/05/2016

Heb contact met Esther gezocht omdat ik wat aan mijn gewicht wilde doen. Esther begeleidt mij daarbij. Haar kracht zit in de realistische en haalbare adviezen. En het werkt. Ik ben me veel meer bewust geworden van mijn eetgedrag, daardoor blijf ik gemotiveerd. Daardoor houd ik dit ook zonder moeite vol, met als resultaat minder kilootjes op de weegschaal :).

Chris
Rated 5 out of 5
22/04/2016

Vier maanden geleden ging ik voor het eerst naar Esther om iets te doen aan overgewicht. Ik heb in deze periode enorm veel geleerd over gezond eten. Geen dieet, maar gewoon eten volgens de (nieuwe) schijf van vijf. Alles wat ik eet zet ik in de eetmeter-app. Esther kijkt mee en geeft goede tips over ingrediënten en heerlijke recepten.

Een belangrijk verschil met diëten die ik in het verleden heb gevolgd is dat ik nu ook een minimum hoeveelheid calorieën per dag moet eten (en ook een maximum natuurlijk). Hierdoor heb ik geen hongergevoel en het komt regelmatig voor dat ik ’s avonds nog iets ‘moet’ eten om aan het minimum te komen.

En het resultaat is precies zoals voorspeld: ik val een halve kilo per week af, ik ben veel fitter en ik heb al drie gaatjes extra in mijn riem moeten maken. Met de begeleiding van Esther weet ik zeker dat ik dat nog minstens een jaar kan volhouden!

Koen
Rated 5 out of 5
18/03/2016

Prettige en duidelijke uitleg over gezonde en ongezonde voeding. Weet te motiveren!

Daniella
Rated 5 out of 5
27/01/2016

Esther heeft mij door haar enthousiasme en haar enorme brede kennis van voeding geleerd hoe je gezond kunt eten. Mijn voeding bevatte te veel energie en te weinig bouwstoffen. Met behulp van haar en de eetmeter weet ik nu beter wat mijn lichaam nodig heeft en wat ik beter niet en juist wel kan eten. Hierdoor verlies ik ook nog eens gewicht, dat was ook nodig. Daarbij heeft zij mij in laten zien dat je ieder moment opnieuw kunt beginnen met gezond eten. Zodat het “what the hell” effect veel minder is geworden en ik de draad steeds weer kan oppakken als ik even van het padje ben.

Dank je wel Esther voor je steun in kennis van voeding en de psychologische kant van eten.

Marjolein Marcus
Rated 5 out of 5
21/12/2015

De samenwerking en hulp die ik bij Esther heb gevonden, heeft niet alleen mijn levenstijl op voeding veranderd maar ook echt mijn dagelijkse doen van leven is daarmee omgeslagen. Door haar oefeningen ben ik mentaal sterker geworden wat betreft voeding en leren voor mezelf op te komen. T mooie van alles is dat door de kennis die ik heb opgedaan ook mijn geZin en naasten familie erbij kan betrekken. Dank je wel Esther.

Fatima

Gewichtsconsulent Leidsche Rijn

De erkende gewichtsconsulent in Utrecht

Ook online consulten

  • Zowel online consulten als face-to-face consulten!
  • De keuze is flexibel: je kan op elk moment kiezen voor een face-to-face of online consult

Gratis kennismaken?

Ik licht mijn aanpak toe en beantwoord je vragen graag terwijl we kennismaken, je zit nergens aan vast.